free
hit counter

Power slim dieet voor een gezonder leven

Heel veel mensen zijn tegenwoordig helemaal in de ban van Powerslim. Op internet wordt dan ook vaak gezocht op ‘power slim dieet’, en een groot aantal websites besteedt veel aandacht aan het power slim dieet bestellenpowerslim.

Maar veel mensen zien door alle bomen in de wereld van powerslim het bos niet meer. Daarom is het goed om alles op een rijtje te zetten. Wat is power slim eigenlijk? Wat doet het power slim dieet met je? Wat zijn de voor- en nadelen van powerslim?

Powerslim is een afslankprogramma. Met het power slim dieet gaat het erom dat je anders eet, en dit betekent dus niet dat je jezelf moet uithongeren. Daar zit niemand op te wachten en het uiteindelijke resultaat zal daarbij ook niet zijn wat je voor ogen had. Al moet je met power slim wel je hele eetgewoonten drastisch veranderen.

Dat is natuurlijk wennen.

Niet alleen mentaal, maar wellicht krijg je daar ook lichamelijk ook last van. Als je eetgewoonten van de ene op de andere dag alleen nog maar uit Powerslim bestaat, is dat natuurlijk een hele klap.

Er zijn bij power slim voedingscoaches die je kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Op deze manier kan powerslim ervoor zorgen dat je je streefgewicht bereikt. Maar minstens zo belangrijk: dat je dat gewicht ook op langere termijn vasthoudt. Want al doet het power slim dieet nog zo z’n best, voor velen dat op lange termijn toch een enorme valkuil.

De basis van het power slim dieet is dat het proces uit drie fasen bestaat. In de eerste fase van powerslim draait het om het afvallen. In de daaropvolgende periode ligt de focus op het behouden van je streefgewicht. En in de derde fase van power slim ga je met behulp van powerslim ervoor zorgen dat je het bekende jojo-effect voorkomt.

In dit hele proces word je bijgestaan door speciale power slim producten. Deze zijn koolhydraatarm en bevatten veel eiwitten. Powerslim wordt daarom ook wel gezien als eiwitdieet. Hierdoor wordt vet verbrandt, terwijl de spiermassa wordt gespaard.

Bij powerslim draait het er allemaal om over een langer proces gezien gewicht te verliezen. Want na een crashdieet vliegen de kilo’s er vaak weer net zo hard aan. En dat is waar niemand op zit te wachten. Het nadeel is wel hierbij dat bij het power slim dieet je een enorm lang traject in gaat. De motivatie moet dus echt optimaal zijn.

Power slim dieet voor iedereen, voordelen en nadelen

Zowel een voordeel als een nadeel van het power slim dieet is dat er power slim producten bestaan. Dit betekent dat je niet hoeft uit te pluizen wat je wel en niet mag eten. De power slim producten zorgen voor duidelijkheid, waardoor je niet makkelijk de fout in zal gaan.

Aan de andere kant heb je met het power slim dieet bijna geen vrijheid. Als je zelf van koken houdt, heb je pech met het power slim dieet. En bovendien is het nog maar de vraag wat er allemaal precies voor stoffen in die producten zitten. Als je zelf kookt weet je precies wat voor ingrediënten je binnen krijgt, hier is dat helaas niet het geval.

Wat je niet moet vergeten is dat bewegen erg belangrijk is, zorg dat dit naast power slim een belangrijke focus wordt in je leven. Want power slim is slechts een onderdeel, maar voor een gezonde levensstijl is naast het power slim dieet beweging ook onmisbaar. Met het power slim dieet alleen red je het dus niet. Terwijl velen dat sporten juist willen vermijden.

In de eerste fase draait het bij powerslim om afvallen, wat betekent dat je tussen de 5 en 7 power slim producten per dag mag nemen. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor mager vlees, vis, groenten, en nog een aantal voedingsmiddelen. In de tweede fase van powerslim wordt als het goed is je streefgewicht bereikt. Je mag er steeds iets meer bij eten, zoals bijvoorbeeld kaas en brood. Voor advies wat betreft power slim dieet kun je een voedingscoach inschakelen.

Die kan vertellen wat wel en niet goed is tijdens deze power slim dieet periode. De laatste fase van het power slim dieet is ook erg belangrijk, dan wordt namelijk voorkomen dat je terugvalt in het jojo-effect, waar velen vaak last van hebben. Want je streefgewicht bereiken met Powerslim is één ding, maar dit vasthouden is toch wat iedereen wil. Voedingscoaches van Power slim geven niet op en begeleiden zo lang dit nodig is. Maar is dat wat je wil, dat je een power slim dieet coach nodig hebt bij het afvallen?

Je wil het toch ook alleen kunnen zonder het power slim dieet? Juist vertrouwen krijgen dat je het zelf kan, ook zonder powerslim? Ook met je eigen kookkunsten? Zelf je zwakke plekken leren kennen en weten hoe je hiermee om moet gaan. Je kunt toch niet de rest van je leven aan een power slim coach blijven hangen?

Er zijn meer nadelen met het power slim dieet. Je werkt veel met de power slim producten, dus daarom is het misschien lastig te doen als je met andere mensen of kinderen samenleeft. Het is alsof je twee huishoudens moet runnen: je eigen power slim dieet en de eetgewoonten van de rest buiten je eigen leven met power slim. Ook zijn er veel instanties die powerslim aanbieden, ook op bijvoorbeeld veilingsites. Kijk uit of je wel de juiste kwalitatieve power slim producten in handen krijgt.

Voor een alternatieve dieet, zie het eiwitdieet van vitadis of het paleo dieet van Mitchel.

Plaats een reactie