free
hit counter
Het Vitadis Dieet

Review: Vitadis Dieet – Het Slanker Leven Plan

Als uit cijfers blijkt dat ruim 53% van de Nederlandse bevolking last heeft van overgewicht dan is het ook niet raar dat er vele soorten diëten verkrijgbaar zijn.

Mij is door Fenna gevraagd om een review te schrijven voor het Dieet Universiteit over het Vitadis Slanker Leven Plan. Dit dieet is begin uit het niets gekomen en is inmiddels door meerdere partijen uitgeroepen tot het beste dieet van 2015. Ook de reviews op de onafhankelijke review website Kiyoh zijn erg positief.

Nederland & Vitadis

Daarom heb ik het hoofdpakket aangeschaft (fase 1) en neem ik de proef op de som.

Waarom is dit dieet zo populair? Is het echt makkelijk vol te houden? Zijn de beweringen waar?!

Vandaag deel ik mijn ervaringen.

O ja, wie ben ik? Mijn naam is Marjolijn, 34 jaar en moeder van 2 zoons. Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik eigenlijk altijd wel bezig geweest met het verliezen van vet. Door de jaren heen is het er ook niet makkelijk op geworden. Daarom heb ik toch maar is besloten om Vitadis een kans te geven.

Vitadis Ervaringen

 [button style=’green’ url=’https://dieetuniversiteit.nl/Vitadisdieet’]Beste Dieet 2016[/button]

 

Vitadis Dieet

 [button style=’green’ url=’https://dieetuniversiteit.nl/Vitadisdieet’]Beste Dieet 2016[/button]

Het Slanker Leven Plan en Vitadis

Het Slanker Leven Plan is een dieet ontwikkeld door Vitadis Health Care. Vitadis is een bekende speler op de Nederlandse gezondheidsmarkt en heeft ook meerdere fysieke vestigingen in Nederland. Vandaar dat het ook wel bekend staat als het Vitadis Dieet.

Met het Slanker Leven Plan claimt Vitadis:

 • 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week
 • Makkelijk vol te houden
 • Verantwoord en gezond gewichtsverlies
 • Een goede begeleiding/coaching
 • Helemaal online te volgen
 • Geen jojo effect

Het Slanker Leven Plan van Vitadis is niet helemaal uniek, het is een goede verbetering van het bekende eiwitdieet. Een eiwitdieet is altijd al erg populair geweest om het feit dat ze effectief zijn.

Je koolhydraten consumptie wordt beperkt en in plaats daarvan eet je meer eiwitten. Eiwitten gaan een hongergevoel tegen en zijn de bouwstenen voor je spieren. Dr. Frank, Atkins en het Cambridge Dieet zijn hierop gebaseerd.

 

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test van Oscar en ontdek je “Afslank IQ”.

Start Review: De bestelling

Na aankoop van je pakket wordt je doorgestuurd naar een registratie formulier waar je een aantal gegevens invult moet invullen, dit duurt niet lang. Vervolgens krijg je direct toegang tot je persoonlijke online afslank account.

In dit account kun je het volgende bijhouden:

 • Je voortgang
 • Eetmomenten
 • Metingen
 • Sport momenten (niet nodig bij dit dieet, eigen keuze)
 • Aantekeningen

Verder bevat je online account leuke extra zoals:

 • Verschillende recepten gidsen
 • Sport oefeningen voor de liefhebber
 • Informatie die je nodig kunt hebben voor het dieet
 • Een chat waar je direct in contact kunt komen met je afslank coach
 • Download instructies voor de Android en Apple app

In de Vitadis App vind je alle recepten en bereidingswijzen ervan terug. Persoonlijk vond ik dit erg handig voor in de keuken en soms in de supermarkt. Je kunt namelijk gewoon vanuit je mobiel inloggen op je persoonlijke account.

Tot nu toe vond ik het allemaal er goed uit zien. Het online gedeelte zag er gebruiksvriendelijk en overzichtelijk uit.

Ik kreeg 15 minuten na mijn bestelling een mail van mijn afslank coach met:

’ Dag Marjolijn, we hebben je bestelling in goede orde ontvangen en het pakket wordt nu naar je toegezonden.

Over 3 dagen starten we met het dieet, elke ochtend (6.00u.) stuur ik je tips en begeleid ik je naar een slanker lichaam, ook doe ik gezellig met je mee zodat ik je tips kan geven over de bereiding van het eten, mocht je vragen hebben, ik sta tot je beschikking!’

Nou dat klinkt vriendelijk! Tijd om me verder te verdiepen in de informatie. Allemaal wel spannend 🙂 Ik vind het altijd wel fijn om eerst alles door te nemen voordat ik ergens aan begin.

 

Levering

Levering is positief. Ik had het gisteren rond 9 uur besteld en ik had het de dag erop al in mijn huis.

Hieronder kort wat de verschillende ‘pakketten’ van Vitadis inhouden:

[accordion title=’Vitadis Probeerbox’]

Het doel van deze probeerbox is om jou kennis te laten maken met het dieet, zodat jij voor je zelf kunt besluiten of het slanker leven plan iets voor is.

Wat tref je aan in de probeerbox?

Je vindt hierin meerdere eiwitrijke snacks en smoothies. Deze zijn stuk voor stuk hoogwaardige producten die rijk zijn aan voedingstoffen.

Wat zit er allemaal in de box?probeerbox

 • Zoete wafels
 • Zoete repen
 • Biscuits
 • Sojanootjes
 • Smoothie aardbei en framboos
 • Muesli chocolade karamel
 • Dessert/shake in 3 verschillende smaken
 • Hele goede resultaten

Wat krijg je nog meer met het vitadis probeerbox geleverd? Het zijn niet alleen maar producten die je krijgt. Door middel van online coaching krijg je informatie en tips zodat je gemotiveerd bezig blijft.

[/accordion]

[accordion title=’Vitadis startpakket fase 1′]

Dit is duidelijk de beste optie als je snel wilt afvallen. Met dit pakket is een gemiddeld vetverlies van 9 kilo per maand mogelijk – volgens Vitadis.

Dit is echt een zeer compleet pakket die alles biedt wat je nodig hebt om snel af te vallen.

Wat zit er allemaal in de box?fase1

 • 35 heerlijke eiwitrijke snacks
 • Mix doos ontbijt
 • Mix doos lunch
 • Mix doos zoute snacks
 • Mix doos repen
 • Mix doos shakes en desserts
 • Vele lekkere en gezonde recepten die je zelf kunt maken

Je krijgt ook nog de nodige extra die je helpen met het bepalen van je streefgewicht. Zo krijg je onder andere een E-book Slanker leven, een richtlijnen kaart, een vetverbrandingstester, tips en trucs voor gewichtsverlies en een handige shakebeker. Misschien wel de belangrijkste factor is de coaching die je per e-mail krijgt. Deze online coaching zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en door blijft zetten.

[/accordion]

[accordion title=’Vitadis Startpakket Fase 2′]

In het startpakket fase 2 tref je het volgende aan:

 • 21 eiwitrijke snacks
 • Doos met cakejes
 • Doos met repen en zoete snacks
 • Een E-kookboek
 • en nog veel meer!
  Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

  Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

  fase2

Nog een aantal voordelen ten opzichte van de ‘ouderwetse’ diëten:

 • Hele goede resultaten
 • Het is goedkoop
 • Een eigen helpdesk
 • Geen jojo effect
 • Super gezond
 • Geen hongergevoel
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Losse producten zijn na te bestellen
 • Gezonde recepten voor thuis
 • Revolutionair coaching programma via email
 • Vetverbranding tester voor thuis
 • Volledige voedingspakket inbegrepen

 

Het is compleet product en zij zijn er goed in geslaagd om een oplossing te bieden voor de nadelen van alternatieve producten. Het dieet is hierdoor veel makkelijker vol te houden. Het is geweldig dat dit niet de zoveelste dieet is waarbij je alleen maar repen of shakes moet eten/drinken.

[/accordion]

Kern van een dieet: Het Eten

Ik kan me herinneren dat ergens op het Vitadis pagina vermeld stond dat ze gevarieerd eten als hoofdzakelijk uitgangspunt had genomen bij de samenstelling van het dieet.

Dit kun je al snel terug zien als jij je doos openmaakt. Het is inderdaad erg gevarieerd en dit vind ik persoonlijk een groot pluspunt. De meeste andere eiwit diëten die ik heb geprobeerd bestonden alleen maar uit eiwit repen en shakes.

Het Vitadis Slanker Leven Plan bevat een paar shakes en repen maar vooral koekjes, brownies, nootjes, chips, crackers, soepen, omeletten, pannenkoeken en nog veel meer. En misschien wel het belangrijkste, gewoon blijven avondeten. Heerlijk!

Ik ben erg blij met dit punt. Variatie is erg belangrijk en daarom denk ik ook dat dit een groot positieve eigenschap is van dit dieet. Het maakt het makkelijker vol te houden, waardoor wij uiteindelijk resultaat gaan zien.

 

Vitadis en Voeding Ervaringen

[infobox title=’Start Vitadis Dieet’]Vele diëten die ik eerder heb geprobeerd gaven al snel een gevoel van hongergevoel of lusteloosheid. Vooral bij vele soorten crash diëten is dit een bekend probleem.   Na het derde dag had ik nog geen hoofdpijn, lusteloosheid of andere klachten. Op mijn eerste dag had ik wel een lichte hoofdpijn, maar dat komt volgens mij door mijn werk, ik ben namelijk lerares en die dag was het erg druk.   De smaak van de producten zijn goed en in je In het afslank account staan vele receptengidsen met honderden recepten. De meeste zijn erg gemakkelijk te bereiden en dit kwam erg goed uit, want het hele gezin kon mee eten.[/infobox]

 

Dieet Werking

 [button style=’green’ url=’https://dieetuniversiteit.nl/Vitadisdieet’]Beste Dieet 2016[/button]

klantenservice: Online Coach

Elke ochtend krijg ik een email van mijn Vitadis coach met de punten waarop ik moet letten.

Het leuke hiervan is dat als je geen zin hebt om een maaltijd planner te maken je gewoon je dag in kunt vullen zoals je Vitadis coach je dat voorschrijft. Dit heb ik ook voornamelijk gedaan.

Het scheelt tijd en het scheelt je ook gewoon weer hoofdpijn.

Je kunt ook contact met Vitadis coach opnemen via de chat uit je persoonlijke afslank account. Ook is er een telefonische helpdesk als je iets niet begrijpt.

Ik wou de klantenservice op de proef nemen door is te bellen en ook een mail te sturen. Ik stuurde via de mail een aantal vragen en binnen 2 uur kreeg ik een uitgebreide mail terug. Ik vond dit goed begrijpelijk en daarom was het is tijd om te bellen.

Het telefoon nummer is vaak bezet, dit is natuurlijk wat minder, maar later op de dag werd ik terug gebeld. Dit vond ik wel netjes! Persoonlijk vind ik de mail of chat toch fijner werken, omdat de Vitadis coaches soms moeilijke woorden gebruiken aan de telefoon die ik niet allemaal ter plekke begrijp.

Via de mail kan ik het altijd nog even opzoeken of later teruglezen.

Klantenservice is een zekere plus!

 

Voortgang

Inmiddels is het al dag 7 en is het wel leuk om een kleine samenvatting te geven.

Dit soort momenten vind ik altijd moeilijk te beschrijven, maar om eerlijk te zijn. Er zijn weinig negatieve dingen die ik kan opnoemen.

Het positieve is dat ik totaal geen gevoel had dat het een daadwerkelijk dieet was. Ik had geen jonger of energie verlies. Begeleiding en de recepten zijn ook goed.

Persoonlijk heb ik de app niet al te vaak gebruikt, maar wanneer ik dat wel deed merkte ik dat het niet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Ik stond daarom soms in de supermarkt te ruziën met mijn telefoon 😛

Eerlijk gezegd interesseert me dat totaal niet want ik vindt het niet al te storend. Ik zag wel een mail voor bij komen met de mededeling dat ze hiermee bezig waren. Dus wanneer jij met het Vitadis dieet begint is het misschien al opgelost.

Het einde van het Vitadis Dieet

Ik kan in de spiegel wel zien dat ik er slanker uit zie en ik voel me ook beter! De twee weken zijn voorbij en dit wordt de eerste keer dat ik mijn weegschaal er weer bij pak.

Ik woog eerst 76 kilo en nu 72 kilo! Beide wegingen zijn om 07:00 gedaan om het een objectief te houden. Ik ben hier erg blij mee! Om precies te zijn zou ik schatten dat ik 4,1 kilo lichter ben.

Ik zal er wel eerlijk bij zeggen dat ik ook nog hiernaast gesport heb, dus je moet voor je zelf beslissen of je dat wilt doen.

Hoe dan ook, I’m Happy!

Vitadis Dieet

[infobox title=’Conclusie’]Het is duidelijk dat de reden van de enorme populariteit van het Slanker Leven Plan (Vitadis Dieet) in Nederland absoluut te danken is aan het feit dat het een dieet is dat werkt. Er zijn niet tot nauwelijks slechte ervaringen te vinden over dit dieet en uit een enquête gehouden onder onze nieuwsbrieflezers eind 2014 bleek dat het dieet zowel bekend als met succes gevolgd is door veel van onze lezers. Een andere reden voor dit plotse succes de afgelopen 3 jaar kan tevens het marketing model van Vitadis zijn. Meerdere keren per jaar houden zij een grote kortingsactie zodat meer mensen bekend worden met het dieet en gemakkelijker hun streefgewicht kunnen behalen.[/infobox]

 

60% korting op dit dieet

Wil je meer informatie over het Slanker Leven plan? Bekijk dan hun officiële website (www.vitadis.nl) of klik op onderstaande knop om de tijdelijke aanbiedingswebsite van het vitadis dieet te bekijken: (let op: deze pagina is niet altijd online)

Om erachter te komen of de kortingsactie op dit moment draait ga naar:

[button style=’green’ url=’https://dieetuniversiteit.nl/Vitadisdieet’]60% kortingspagina[/button]

 

Groetjes,

Marjolijn

Slank snel af met simpel te maken afslank recepten van Oscar

Oscar Helm heeft een zeer effectieve methode ontwikkeld om af te slanken. Een theorie en receptenboek met recepten die heerlijk zijn, maar waar je ook van afslankt.

Ondertussen heeft hij hier al duizenden mee geholpen.

Zijn methode is volledig wetenschappelijk onderbouwt en geeft je de exacte stappen naar een slank en sexy lichaam.

Er staan meer dan 100 recepten in,weekmenu’s, theorieén,gratis bonussen en meer. Ontbijtmaaltijden, lunches, avondmalen, deserts, vlees,vis, vega dus voor ieder iets wat ie lekker vindt.

Volgens Oscar komt uit zijn klantenonderzoek naar voren dat 66% van de mensen aangeeft af te vallen met zijn methode, een getal dat vele malen hoger is dan andere diëten.

Bekijk hier direct zijn heerlijke recepten:

Meer Leren of Afslank Receptenbijbel Volledig Risicovrij uitproberen

26 Reacties op "Review: Vitadis Dieet – Het Slanker Leven Plan"

 1. Kim says:

  Ik heb een vraag. Zitten er zoetstoffen als maltitol, sorbitol, mannitol, xylitol, iso- malt, maltitol, lactitol, aspartaam, acesulfaam-K e.d. in de shakes?

 2. Lia says:

  Ben vandaag aan mijn elfde dag bezig met het vitadis dieet! Het gaat ontzettend goed! Ben al 4 kilo kwijt!! Ik voel me zeer fit en het is heel goed vol te houden! Ik ga zeker nog door met het vervolg pakket! Ik kan het ook al zien in de spiegel en ik voel het aan mijn kleren! Ik ben zeer tevreden en blij dat ik begonnen ben!!

 3. Lia says:

  Gisteren het Vitadis pakket binnen gekregen! Ik begin na de Pasen!! Heb er zin in!! Nu heb ik een klein vraagje. Is het erg als je in die week een dagje iets anders eet? Ik heb een verjaardag. Groetjes van Lia

  • Fenna Kroes says:

   Erg leuk om te horen Lia! Dit is niet wenselijk, maar als het niet anders kan, dan niet natuurlijk. Hoe gezonder je eet, hoe beter je resultaat. Laat me weten hoe het is gegaan.

   Liefs,

   Fenna

 4. Judith says:

  Dag, Na het lezen van je enthousiaste verhaal heb ik gebruik gemaakt van de aanbieding van Vitalis. Tevreden mee 🙂

 5. Simone says:

  heb het dieet net besteld. ben erg benieuwd naar de resultaten gezien mijn vriedin er tijd geleden ook goede ervaring heeft gehad.

 6. Sanne says:

  Had dit product ook gekocht via aanraden van een vriendin en moet zeggen dat het inderdaad doet wat het belooft. Al zul je natuurlijk er zelf wel moeite voor doen en naast het gezond eten ook goed sporten.

 7. vitadis says:

  goed artikel

 8. An says:

  Goed dieet ben in 2 weken 8 kilo kwijt. lekker op vakantie geweest en weer normaal gegeten en gedronken ben nu 5 weken verder met normaal eten. Zelfs patat en ijs in overvloed gehad maar geen gram bijgekomen. Volgende week ga ik weer beginnen. Heb al veel geprobeerd en als je je precies aan de porties houd en de recepten is vol te houden eerlijk gezegd vond ik het te veel dus honger lijden is er niet bij.

 9. pierre says:

  Het is een geweldig product, ben er al twee weken erg tevreden mee

 10. Merel says:

  Heb het dieet net besteld. hoop dat ik er snel mee kan afvallen

 11. anne says:

  Mijn moeder is sinds kort ook bezig met dit dieet. ze is er in ieder geval erg tevreden over. ze vindt dit leuker dan alleen maar poeders.

 12. Hans says:

  Is dit dieet ook geschikt voor mannen?

 13. Charlie says:

  Ik ben erg aan het twijfelen of dit dieet wel werkt. Ben erg benieuwd, wil het zelf ook graag proberen!

  • Anna says:

   hoi charlie. Het klopt dat het overal aangeprezen wordt, het zal wel waar zijn dacht ik. maar momenteel gebruik ik het al twee weken. Ik zie nog geen zichtbaar resultaat. Wel weeg ik drie kilo minder.

   Volgens mij is twee weken ook te weinig tijd om geheel objectief te zijn, maar tot nu toe ben ik er tevreden mee.

   Succes!

 14. Mirjan says:

  Ik heb gisteren het startpakket fase 1 ontvangen en ben vandaag begonnen. Ik heb wel eens meer eiwit diëten gedaan maar die zakjes gaven zo’n chemisch nasmaakje. Vanmorgen de smoothie genomen en die was lekker, zonder nasmaak! Ik wil graag 20 kg afvallen.

 15. Anoniem says:

  Heb het vitadis dieet net besteld voor mijn man en ik. Mocht ik tijd hebben dan zal ik onze ervaringen delen.

 16. Anneke says:

  Vorige week woensdag kreeg ik mijn pakketje via de post binnen.

  Ik ben er meteen mee begonnen. Inmiddels 1 kilo kwijt. Mijn doel is in elk geval nog niet bereikt want ik wil 15 kilo kwijtraken, maar ik ben aardig op weg. Dit zijn mijn ervaringen met vitadis tot nu toe.

 17. Marjolijn Pol says:

  Op het aanraden van een vriendin heb ik het vorige week besteld. Ik ben er tot nu toe tevreden mee. Het hongergevoel blijft weg, alhoewel je soms nog wel de neiging hebt om een zak doritos te grijpen 😛

 18. Ingrid says:

  Heb voor Vitadis gekozen!! Ik ben echt benieuwd wat het gaat worden met het vitadis dieet. Ik krijg het deze week in huis. Ik hou jullie op de hoogte 🙂

  Nog iemand anders die er mee bezig is?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *