free
hit counter

Het hippro dieet en gewicht verliezen?

Weet je door het grote aanbod in de wereld van het eiwitdieet niet meer wat je kiezen moet? Er is bijvoorbeeld het hippro dieet. Veel mensen gebruiken het Het hippro dieet en ervaringenhippro dieet om het hongergevoel tegen te gaan, aangezien je vier tot vijf maaltijden per dag mag nemen. Of dat hongergevoel echter helemaal verdwijnt, valt te betwisten. Je lichaam kan behoorlijk van slag raken als je voedingspatroon ineens drastisch verandert.

Hippro dieet bevat ook nadelen

Bij het hippro dieet wordt de vetverbranding gestimuleerd. Je krijgt minder vetten en suikers binnen, waardoor de verbranding van vetten wordt bevorderd. Er zijn recepten en boodschappenlijsten voor het hippro dieet, dat maakt het aan de ene kant makkelijker. Heb je een huishouden met een partner en kinderen, dan vraagt dit hippro dieet behoorlijk wat improvisatie.

Als je niet alleen al druk bent met je eigen manier van eten, moet je ook nog eens aan anderen denken. Een extra zorgenkindje. Daarbij zijn er veel producten te koop die bij het hippro dieet horen. Zelf koken is er dus niet bij. En als deze producten niet naar jouw smaak zijn, wordt het lastig om deze manier van eten vol te houden.

Als je zelf gewend bent te koken, bestaat er de kans dat deze producten kunstmatig smaken. Dan wordt het zeer lastig om het vol te houden. Daarbij heb je minder vrijheid om je eigen maaltijden samen te stellen. En er ligt altijd het gevaar op de loer dat als je je eetgewoonten ineens helemaal verandert, dat je na afloop in een gat valt.

Als je je normale leven en eetgewoonten weer oppakt, komen dan niet alle kilo’s er net zo hard weer bij? Daarbij blijft beweging naast dit dieet zeer belangrijk, terwijl velen daar niet op zitten te wachten.

Een koolhydraatarm dieet, paleo dieet of vitadis dieet is naar onze mening veel gezonder.

Plaats een reactie