free
hit counter

Blenders: het kiezen van de beste smoothie maker!

Elke blender zal je groentes en fruit mixen tot een groene smoothie. Echter, het kiezen van een goeie smoothie maker zal resulteren in het genieten van de lekkerste smoothies. Top blenders zoals de populaire Vitamix blenders zijn duur, maar als je niet een paar honderd euro wilt besteden, zal een fatsoenlijke mid-klasse blender in de € 80-120 bereik ook zijn werk goed doen. Het gaat er immers om dat je smoothie maker lekkere groene smoothies kan maken.

Goedkope blenders kunnen geld besparen op de korte termijn, maar ze slijten en je zal merken dat ze moeite krijgen met het mixen van je ingrediënten. Een blender van 30 euro ga je binnen een aantal maanden alweer vervangen. Het kopen van een goede blender heeft vele voordelen.

Mid-klasse blenders in de €80 – €120 – plus bereik zijn over het algemeen goed uitgerust voor het maken van fatsoenlijke smoothies. Er zijn een aantal functies die high-end blenders hebben dat smoothies maken gemakkelijker maakt, maar je kunt in principe prima smoothies maken met een blender die aan de onderstaande vereisten voldoet.

[/column]

[column size=’1/2′]

Smoothie Maker - Blenders

[/column]

[/row]

Magimix Le BlenderDe nummer 1 keus: MAGIMIX LE BLENDER

Magimix Le Blender Creme gebruik ik zelf ook al een lange tijd en ben er erg tevreden mee!
– IJscrusher functie aanwezig
– 1.200 watt
– Mengkom is van glas
– Vaatwasmachine- bestendig (zowel beker, deksel en messen)
– Hittebestendig
– Pulsestand
– Mes is demonteerbaar
– Prijs: €179,-

ProfiCook PC UM 10862e keus – ProfiCook PC-UM 1086

ProfiCook PC-UM 1086 is naar mijn mening bijna net zo goed als de Magimix en ook veel goedkoper.
– IJscrusher functie aanwezig
– 1.250 watt
– Mengkom is van glas
– Vaatwasmachine- bestendig (zowel beker, deksel en messen)
– Hittebestendig
– Pulsestand
– Mes is demonteerbaar
– Prijs: €84,95

Blender eisen, dit is wat je zoekt in een goede smoothie maker:

  • Een blender met een brede, metalen basis voor stabiliteit.
  • De blender moet over minimaal 500 watt beschikken. Het zou ideaal zijn als je een smoothie maker kunt krijgen met meer watt. Je zoekt een blender die gemakkelijk kan omgaan met bevroren fruit, bessen en ijs.
  • Ik raad je aan om een blender te vinden met een grote, glazen kruik voor krasbestendige duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Plastic kruiken zijn gevoelig voor krassen en zijn meestal niet vaatwasmachinebestendig.
  • Touch pads zijn gemakkelijker schoon te maken dan drukknoppen. Mijn blender heeft touch pads op de basis, dit maakt het makkelijker schoon te maken wanneer ik heb gemorst.

Koop de beste blender die jij je kunt veroorloven en geniet van het resultaat – zodat jij elke dag kunt genieten van lekkere, voedzame enJe hebt niks aan een goede blender als je niet weet wat je er in moet stoppen.

Misschien wil je wel een groene smoothie maken met een hoge dosis calcium terwijl je geen zuivel wilt gebruiken. Of misschien wil je wel een groene smoothie die je immuunsysteem een boost geeft. Misschien ben je wel een atleet en ben je op zoek naar een groene smoothie met veel eiwitten.


Zelf als je de beste blender hebt die je maar kunt kopen – je moet wel weten wat je er in moeten stoppen om lekkere en voedzame groene smoothies te maken. Mocht je weten wat je moet hebben voor lekkere en voedzame smoothies, goed zo! Zo niet, dan raad ik je dit boek aan. Ik ben nog geen beter boek over groene smoothies tegen gekomen.

Plaats een reactie