free
hit counter
yogurt-smoothie

Yoghurt smoothie, alternatieven voor zuivel

Ik krijg vaak de vraag of een yoghurt smoothie gezond is. Alhoewel ik persoonlijk geen fan ben van dierlijke producten in je groene smoothie, zeg ik wel ja, omdat sommige mensen dan stoppen met drinken van smoothies. Ik raad je aan om ‘niet-zuivel’ melk alternatieven te gebruiken.

Er zijn veel verschillende ‘niet-zuivel’ melk alternatieven op de markt die zorgen voor vele smaakvolle en voedzame groene smoothies. Ik ben geen voorstander van het gebruik van koe of geit melk in een smoothie, “melk” gemaakt van hennep zaden, amandelen, rijst, soja, haver en kokosnoten zijn goede alternatieven.

Commercieel geproduceerde hennep, amandel, rijst, soja en haver melk wordt vaak verreikt met calcium en B-vitaminen (waaronder B12), vitamine D en E. Slechts 200ml verrijkte hennep melk in je groene smoothie kan oplopen tot 40% van je dagelijkse behoefte aan calcium en omega-3 vetzuren (afhankelijk van je merk).

Hennep en amandelmelk zijn dikker en romiger, dit zorgt voor een gladde, romige en melkachtige groene smoothie. Plantaardige melk heeft bevat meestal minder calorieën dan yoghurt.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test van Oscar en ontdek je “Afslank IQ”.

Hennep, amandel, rijst, soja, haver en kokosmelk zijn allemaal verwerkte voedingsmiddelen en bevatten soms toevoegingen en zoetstoffen.

Ik raad je aan om alleen ongezoete melk in een groene smoothie te gebruiken, maar als je net met groene smoothies begint en niet gelijk op zoek wilt gaan naar de beste producten kan je altijd de gezoete producten eerst proberen. Probeer dan zo snel mogelijk niet gezoete melk te gebruiken. Je kunt ook heel gemakkelijk je eigen amandel- of kokosmelk maken.

Plantaardige Melk Voor Groene Smoothies Hennep Melk: Hennep melk ( gemaakt van hennep zaden) wordt steeds populairder en is te vinden in een aantal reguliere supermarkten. Het is rijker en dikker dan soja en rijst melk. Het komt meestal in gewone, vanille en chocolade smaken en is van nature een goede bron van omega – 3 en omega – 6 vetzuren.

Amandelmelk: Gemaakt van amandelen ( en vrij gemakkelijk om zelf te maken ), amandelmelk heeft een subtiele amandel smaak die een lichte kleur toevoegt aan je smoothie.

Havermelk : Haver melk heeft een neutrale smaak. Het is van nature niet zoet, het zal dus geen invloed hebben op de smaak van je smoothie.

Kokosmelk : Kokosmelk wordt gemaakt door het mengen van het vlees en water uit kokosnoten. Je kunt dit zelf doen door de aankoop van kokosnoten bij je lokale supermarkt. Je kunt natuurlijk ook kokosmelk kopen in supermarkt, maar ik zou kiezen, zou ik voor een verse kokosnoot gaan.

Mocht je meer informatie hierover willen lezen, dan raad ik je dit boek aan.

Oscar Helm heeft een zeer effectieve methode ontwikkeld om af te slanken. Een theorie en receptenboek met recepten die heerlijk zijn, maar waar je ook van afslankt.

Ondertussen heeft hij hier al duizenden mee geholpen.

Zijn methode is volledig wetenschappelijk onderbouwt en geeft je de exacte stappen naar een slank en sexy lichaam.

Er staan meer dan 100 recepten in,weekmenu’s, theorieén,gratis bonussen en meer. Ontbijtmaaltijden, lunches, avondmalen, deserts, vlees,vis, vega dus voor ieder iets wat ie lekker vindt.

Volgens Oscar komt uit zijn klantenonderzoek naar voren dat 66% van de mensen aangeeft af te vallen met zijn methode, een getal dat vele malen hoger is dan andere diëten.

Bekijk hier direct zijn heerlijke recepten:

Meer Leren of Afslank Receptenbijbel Volledig Risicovrij uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *