free
hit counter

Afvallen met het Sanaslank Dieet

Afvallen is iets wat veel mensen graag willen, maar niet voor elkaar kunnen krijgen. De beste manier om af te vallen is door middel van een dieet, in sanaslank dieet op zeecombinatie met sporten. Het is moeilijk om je aan een dieet te houden, maar als het lukt zal je snel resultaat zien.

Er zijn verschillende soorten diëten, die allemaal op een andere manier werken. Een bekende soort is het eiwitdieet. Bij dit dieet eet je voornamelijk eiwitten en zo weinig mogelijk koolhydraten.

Omdat je hersenen glucose nodig hebben om te kunnen werken, gaat je lichaam de eigen vetten gebruiken in plaats van de ingenomen koolhydraten. Dit wordt het ketoseproces genoemd. Omdat je wel veel eiwitten eet, worden de spieren niet afgebroken.

Een van de bekendste eiwitdiëten is het Sanaslank Dieet. In het Sanaslank Dieet eet je voornamelijk verse groenten, samen met speciale eiwitproducten. Dit principe lijkt erg op die van een koolhydraatarm dieet.

Het Sanaslank Dieet is opgedeeld in vier stadia: in het eerste stadium eet je in principe alleen eiwitproducten, samen met verse groenten. In het tweede stadium mag je wat vlees of vis eten en in het derde stadium kun je weer gaan opbouwen richting de normale voeding. In het vierde stadium ga je weer normaal, maar gezond eten.

Werkt het Sanaslank Dieet?

Een van de grote nadelen van het Sanaslank Dieet is dat je afhankelijk bent van de producten van Sanaslank. Het dieet werkt alleen als je echt alleen maar eiwitten eet, wat bijna niet mogelijk is als je ‘gewoon’ voedsel, dat je gewoon in de supermarkt kunt kopen, gaat eten.

Het Sanaslank Dieet is daarom een duur dieet, omdat je als het ware wordt verplicht om de producten van Sanaslank te eten en je daarom zelf geen keuzes kunt maken wat betreft je boodschappen. Bovendien betaal je ook voor de begeleiding, die niet iedereen nodig heeft.

Plaats een reactie