free hit counter
Koolhydraten Dieet Bord

Hoe worden koolhydraten verbrand?

Granen en PaleoEr zijn verschillende soorten koolhydraten. En ook zijn er verschillende voedingsstoffen. Zo zijn er eiwitten, vetten en de koolhydraten. Ze zitten allemaal in onze voeding en worden afgebroken om omgezet te worden in bouwstoffen en brandstoffen. Op die manier is er volop energie in je lijf om te zorgen dat je elke dat al je taken kunt uitvoeren.

Als je lichaam een gram koolhydraten verbrandt of een gram eiwitten dan krijgt je lichaam vier calorieën energie. Een gram vet geeft je negen calorieën aan energie. Hoe meer je beweegt, hoe meer koolhydraten je zult gaan verbruiken. Als je lichaam geen koolhydraten meer heeft dan zal het automatisch overgaan op het verbranden van vetten.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test van Oscar en ontdek je “Afslank IQ”.

Als je intensief gaat sporten of trainen dan zijn koolhydraten van groot belang om een topprestatie neer te kunnen zetten. Niet voor niets eten wielrenners en topsporters vooral veel pasta als ze moeten presteren. Er zijn verschillende soorten koolhydraten welke ook een verschillende snelheid van verbranden hebben. De ene soort koolhydraat is beter dan de andere om snel te verbranden. Glucose kent de snelste verbranding, daarna is er fructose en galactose welke ongeveer vijftig procent minder snel verbrandt dan glucose.

De minder snel te verbranden koolhydraten moeten eerst in de lever verwerkt worden, voordat ze in de spieren gebruikt kunnen worden. Als je de verschillende koolhydraten combineert, dan bieden ze de beste koolhydraat verbranding.

Men dacht altijd dat als men meer dan zestig gram koolhydraten in het uur inneemt, dit geen zin had. Het lichaam zou niet meer koolhydraten kunnen verbranden per uur. Het is echter zo dat dit niet klopt. De hoeveelheid koolhydraten, die door het lichaam getransporteerd kunnen worden is bepalend op de maximale inname. Het lichaam kan tot 1,7 gram aan koolhydraten per minuut verbranden. Dit kan zo’n 120 gram per uur zijn, als je de suikers en koolhydraten in de juiste combinatie inneemt. Dan kan het namelijk 2,1 gram per minuut zijn. Je moet dan ongeveer 2 liter sportdrank per uur innemen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Je kunt last krijgen van je maag en darmen als er koolhydraten achterblijven in je maag- en darmen. Hierdoor kun je dus maag- en darmklachten van krijgen. Je moet ervoor zorgen dat de verbrandingsefficiëntie goed is! Door een hoge efficiëntie blijven er weinig tot geen koolhydraten achter in je maag en darmen, waardoor je gezonder zult leven.

Het is belangrijk om de juiste koolhydraten in te nemen. Ook is het belangrijk om de juiste balans te hebben tussen de verschillende voedingsgroepen. Zo zorg je dat het lichaam optimaal kan presteren.

Voor meer info over koolhydraten, check dan het koolhydraten vrij dieet en het koolhydraat arm dieet.

Oscar Helm heeft een zeer effectieve methode ontwikkeld om af te slanken. Ondertussen heeft hij hier al duizenden mee geholpen.

Zijn methode is volledig wetenschappelijk onderbouwt en geeft je de exacte stappen naar een slank en sexy lichaam.

Er staan meer dan 100 recepten in,weekmenu’s, instructievideo’s,exclusieve artikelen,content, etc dus voor ieder iets wat ie lekker vindt.

Volgens Oscar komt uit zijn klantenonderzoek naar voren dat 66% van de mensen aangeeft af te vallen met zijn methode, een getal dat vele malen hoger is dan andere diëten.

Bekijk hier direct zijn heerlijke recepten:

Meer Leren of HappyHealthy Premium Voor Één Euro Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *