free
hit counter

Afslanken met het Be Slank Dieet

Veel mensen zijn nog op zoek naar de juiste manier om gewicht te verliezen. Of deze ‘juiste’ manier bestaat is echter maar de vraag. Het belangrijkste is om een manier van afvallen te vinden die bij jou persoonlijk past, en wellicht is dat Be Slank. Be Slank is een eiwitdieet en staat voor snel en verantwoord afvallen.

Dit gebeurt door middel van maaltijdshakes en eiwitshakes. Een punt dat veel mensen aanspreekt is dat bij Be Slank geen synthetische kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Toch zijn er zoals bij meerdere diëten wel een paar punten die minder positief zijn, en het is goed om daar van tevoren goed over na te denken. Goede informatie inwinnen voor het volgen van een dieet is essentieel.

Nadelen Be SlankEiwitdieet-Be Slank

Het voordeel van het gebruik van shakes van Be Slank dat je naar alle waarschijnlijkheid binnen korte tijd veel gewicht verliest. Uiteraard is dat wat iedereen wil. En het is prettig dat je geen ingewikkelde maaltijden hoeft te bereiden. Maar het is goed om ook verder te denken.

Hoe zal het gaan als de tijd van het Be Slank dieet voorbij is? Is de overgang naar ‘normaal eten’ niet te groot? Wordt de verleiding om weer in oude gewoonten te vervallen niet onweerstaanbaar als je ineens weer alle vrijheid hebt? Natuurlijk is het makkelijk om af te vallen met shakes die je zelf niet hoeft te maken, je hoeft immers geen recepten voor te bereiden. Maar er is daardoor ook weinig afwisseling.

Je kunt snel genoeg krijgen van de shakes, waardoor er een grote kans is dat je motivatie minder wordt. En dat maakt het moeilijker om dit Be Slank dieet vol te houden. Daarnaast is het door het gebrek aan diversiteit van voedingsmiddelen ook een eenzijdig dieet.

Het principe lijkt eigenlijk erg op die van een koolhydraat arm dieet.

Plaats een reactie