free
hit counter

Snel afvallen zonder dieet

Er is genoeg informatie te vinden over afvallen door het volgen van een dieet, maar over snel afvallen zonder dieet is echter vrij weinig te vinden. Dit is raar, en vooral omdat er toch over hetSnel afvallen zonder dieet schema algemeen echt wel genoeg manieren zijn die kunnen helpen met snel afvallen zonder dieet.

Sport voor snel afvallen zonder dieet

Het is natuurlijk wat makkelijk gezegd, maar sport is natuurlijk de manier bij uitstek wanneer je wilt afvallen maar hiervoor niet minder wilt eten. Wanneer je goed en intensief sport, dan zul je flink gaan transpireren en wanneer dit het geval is dan ben je dus eigenlijk al aan het afvallen. Hoe meer beweging, en de intensiever hoe meer je zult afvallen.

Een goede sport die helpt bij snel afvallen zonder dieet is bijvoorbeeld hardlopen, of tennissen maar natuurlijk hoort in dit lijstje ook fitness thuis. Tijdens het fitnessen kun je ook zelf kiezen welke spieren je voornamelijk gaat gebruiken, en hiermee dus eigenlijk ook waar je wilt afvallen. Fitness in combinatie met hardlopen is al helemaal een goed idee, omdat je vet verbrand en vervolgens spieren zult opbouwen.

Gevarieerd, en natuurlijk gezond eten voor snel afvallen

Een gevarieerd voedingspatroon is enorm belangrijk wanneer je wilt afvallen. Wil je dus snel afvallen zonder dieet, dan is variatie je beste vriend. Door gevarieerd te eten krijgt het lichaam alle stoffen binnen die het nodig heeft, en zul je geen honger hebben zoals bij de meeste diëten. Het meest ideale is om gezond en gevarieerd te eten, probeer iedere dag iets anders te eten.

Eet eens een avond rijst in plaats van aardappelen, aardappelen zitten namelijk helemaal vol met koolhydraten en zijn dus eigenlijk echte dikmakers. Rijst is zowel lichter van structuur, maar ook is het beter verteerbaar en bevat het minder koolhydraten en hierdoor zet je minder aan. Kies ook eens een avondje voor vis in plaats van vlees, en ben je helemaal gek op varkens of rundvlees? Kies dan ook een avondje voor kip. Met vis en kip kun je prima variëren, en ze zorgen voor een goede afwisseling.

Bij gezond eten hoort ook gezond snacken, kies dan ook bij voorbaat niet voor vettige snacks maar pak bijvoorbeeld noten of gedroogde vruchten. Dit is ook lekker, maar minder vet waardoor je ook zult afvallen.

Dit zijn enkele tips die kunnen helpen bij snel afvallen zonder dieet. Voor meer tips kun je verder kijken op onze website, waar nog veel meer mogelijkheden te vinden zijn.

Voor meer info over gezonde voeding kun je groene smoothies, paleo of een koolhydraatarm dieet bekijken.

Plaats een reactie