free
hit counter

Ease4life dieet als effectief als ze beweren?

Veel mensen worstelen met afvallen. Het blijkt een moeilijke strijd om voor langere tijd de discipline te kunnen opbrengen voor een speciaal dieet. Vaak komen de pondjes er na een tijdje dan ook gewoon weer aan.

Bovendien is niet elk dieet even gezond, en past ook niet elk dieet bij elk type persoon. Eén van de dieetsoorten die recent populair is geworden is het eiwitdieet. Bij deze vorm eet je heel weinig koolhydraten, en juist erg veel eiwitten.

Doordat je genoeg eiwitten binnenkrijgt, is het spierverlies van deze dieetvorm minder (ontdek hier hoe je kunt afvallen zonder spierverlies). Bovendien bevordert dit ook de vetverbranding. Bovendien heb je minder last van een hongergevoel, omdat eiwitten een verzadigd gevoel geven.

Er zijn verschillende producten op te markt die kunnen helpen bij het volgen van een dergelijk dieet, zoals die van het ease4life dieet. Bij het ease4life dieet wordt je voorzien van shakes en andere producten die je helpen alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Het ease4life dieet bestaat uit verschillende fasen, en bij elke fase krijg je de benodigde producten.

De producten zijn maaltijdvervangers. Het ease4life dieet heeft als doel om snel, maar wel gezond af te vallen en bovendien op een manier die blijvend is, zodat je je streefgewicht kunt bereiken én behouden.

De nadelen van het ease4life dieetHet Ease4life dieet opzet

Er zitten echter een aantal nadelen aan dit product. Zo moet je lichaam vaak erg wennen aan de plotselinge overgang, en is de kans op klachten dan ook groot. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, een verstoorde menstruatie voor vrouwen, spierzwakte, honger, duizeligheid en vermoeidheid.

Daarnaast zijn de producten erg duur. Ook is het bij dergelijke maaltijdvervangers vaak niet helemaal duidelijk wat de ingrediënten zijn. Met name voor vegetariërs, veganisten, of mensen die halal vlees eten kan dit erg lastig zijn. Gelukkig zijn er naast het ease4life dieet, ook andere producten op de markt.

Hierbij kun je denken aan het paleo dieet of een andere koolhydraatarm dieet.

Plaats een reactie