free
hit counter

Het 7 Dagen Dieet Om Snel Af Te Vallen

Mensen zoeken altijd naar een manier om snel resultaten te boeken. Het gaat hierbij vaak niet zozeer om eenvoud, maar meer om de wens om dingen direct te merken.

Resultaat.

Vooral wanneer je wilt afvallen is dit erg zichtbaar, waardoor velen van mening zijn dat er een drastisch dieet gevolgd moet worden.

Neem het 7 dagen dieet bijvoorbeeld.

Hierbij is het idee dat je gedurende een korte tijd, in dit geval dus een week, de voedselinname drastisch aanpast, zodat er veel gewicht wordt verloren.

Op die manier zorgt het 7 dagen dieet er dus voor dat mensen binnen een korte tijd veel gewicht kunnen verliezen en dat zorgt dus voor de grote populariteit van het 7 dagen dieet.

De grote vraag is echter of dit dieet wel een goed idee is.

Als je serieus bent over afvallen en je dit gezond wilt doen, dan raden wij je het Vitadis Dieet aan. Dit is een koolhydraatarm dieet dat eiwitrijk is.

Nadelen Van Het 7 Dagen Dieet

Het lijkt er immers op dat het 7 dagen dieet niets anders dan een crashdieet is.

Een ander voorbeeld van een crashdieet is het ziekenhuisdieet, waarbij je ook binnen korte tijd veel gewicht kan verliezen.

Echter, net als dit dieet is het 7 dagen dieet ook niet heel erg gezond voor je lichaam, doordat dit het jojo-effect sterk in de hand werkt.

Het volgen van het 7 dagen dieet heeft absoluut effect en je zal er hoogstwaarschijnlijk veel gewicht door verliezen.

Het probleem is… het is erg ongezond! Net zoals elk ander crashdieet.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat deze kilo’s direct weer terugkomen, maar door het drastische karakter van het dieet is dit vaak wel het geval.

Toch zijn er alternatieven aan de horizon voor mensen die willen afvallen.

Een daarvan is erg hoopgevend en lijkt een goede manier te zijn om op een gezonde en goede manier op mooie wijze af te vallen.

Samengevat:

  • niet gezond
  • het is een crashdieet
  • resultaat is niet blijvend

Plaats een reactie