free
hit counter

Smoothies dieet

Smoothie Dieet Voorbeeld GlasEen smoothies dieet is erg populair. Mensen willen steeds vaker groente of fruit toevoegen aan hun dieet. Zonder al te veel moeite kun je zelf de groene smoothies maken en voldoende voedingsstoffen binnen krijgen. Met de juiste recepten is het heel goed mogelijk om heel wat gewicht te verliezen.

Een smoothies dieet is een gezond dieet!

Smoothies, in combinatie met yoghurt of melk zijn prima te combineren met andere manieren van afvallen. Een smoothie zit boordevol goede voedingsstoffen zonder al te veel calorieën. De smoothies uit de winkel zijn vaak niet echt bevorderlijk voor het afval proces. Je kunt beter een boek van een specialist gebruiken. Hier staan vaak hele lekkere recepten die aangepast kunnen worden naar eigen smaak.

Afvallen met groene smoothies

Een goed voorbeeld is het boek Praktische Smoothies. De schrijfer van dit boek weet iedereen te verassen met haar uitgebalanceerde smoothies. Smoothies kunnen ook andere positieve resultaten hebben. Als je bijvoorbeeld last hebt van puistjes kun je met de juiste ingrediënten(groenten) deze al drastisch verminderen. Groenten zijn tenslotte onmisbaar voor uw huid, nagels en haar. Zonder goede groentes of vitamines zul je geen gewicht verliezen.

Voordelen van een smoothies dieet

De voordelen die een smoothies dieet heeft moeten een positieve stimulans zijn om smoothies te gaan gebruiken bij uw huidige dieet. Deze smoothies kunt u gebruiken als snack of tussendoortje. Vergeet niet dat het ontbijt de belangrijkste voeding van de dag is. De stofwisseling komt dan op gang waardoor er meer calorieën verbrand worden. Vergeet het ontbijt daarom niet en gebruik bijvoorbeeld een smoothie zodat je de dag met een goed gevulde maag kan beginnen. Het gebruik van een smoothies dieet is geheel naar eigen keuze en hoeft misschien maar een kleine aanvulling te zijn op het dieet wat je wellicht al volgt. Op het internet zijn veel paleo recepten met smoothies te vinden. Houd je niet van smoothies? Kijk dan eens naar het paleo dieet.

Plaats een reactie