free
hit counter

Paleo in 15 minuten

Ben je niet iemand die het liefst urenlang in de keuken staat, kies dan voor het boek Paleo in 15 minuten. In dit boek vind je een enorm aanbod van Paleo recepten die je binnen een kwartier op tafel zet. Ben je erg druk en heb je weinig tijd om te koken dan is dit dus een ideaal boek voor jou! Wellicht ben je benieuwd naar de voordelen van Paleo, waarom zou je een Paleo dieet volgen? Het dieet kent meerdere voordelen, graag nemen wij deze even met je door.Paleo in 15 Minuten[no_toc]

Let op! Wanneer je nu hier bestelt, betaal je voor het Paleo In 15 Minuten Kookboek €27,-

Geen honger / snaaimomenten

Vind je het ook zo vervelend dat je elke dag van die snaaimomenten hebt? Gelukkig heb je hier geen last meer van zodra je bent gestart met Paleo. De gerechten die je eet zorgen voor een verzadigend gevoel en zorgen er voor dat je geen honger hebt. Snaaien doe je daarom niet meer, gelukkig maar want snaaien is behoorlijk ongezond. Als je gaat snaaien neem je al snel een reep chocolade of een ander ongezond koekje. Dit is niet alleen slecht voor je gezondheid maar zorgt ook voor gewichtstoename. Zodra je bent begonnen met Paleo zul je ontdekken dat je geen behoefte meer hebt om te snaaien.

Start nu met paleo in 15 minuten kookpakket! >>

Mentaal supersterk en scherp

Wil je elk moment van de dag scherp en sterk zijn? Volg dan het Paleo dieet. Door het dieet slaap je ’s nachts zo goed dat je de volgende morgen vol energie wakker wordt. Deze energie is na 2 uurtjes niet weg, je blijft de hele dag scherp en fit, zelfs tot ’s avonds laat. In deze 24-uurs maatschappij is het enorm belangrijk om fit en scherp te blijven. Ben je dit niet dan wordt je hier al snel op afgerekend.

Sterker immuunsysteem

Paleo zorgt voor een sterker en beter immuunsysteem. Hierdoor ben je bijna nooit meer ziek. Heb je elke winter last van griep? Maak er een eind aan door vandaag nog te beginnen met het eten van Paleo producten. Ervaar zelf dat je beter in je fel zit en niet meer ziek wordt. Jezelf steeds ziek moeten melden op je werk brengt alleen maar nadelen met zich mee. In het ergste geval kan je werkgever het zat worden en je contract niet verlengen. Dat wil je toch niet?

Gewichtsverlies met paleo in 15 minuten

Als je Paleo wilt gebruiken om af te vallen dan heb je het juiste dieet te pakken. Met Paleo kun je zonder al te veel moeite kilootjes kwijtraken. Ben je al langere tijd op zoek naar het ideale dieet waarmee je eenvoudig kunt afvallen? Zoek in dat geval niet verder, maar start vandaag met het Paleo dieet en ontdek hoe eenvoudig en doeltreffend het is.

Meer energie met paleo

Zijn er vaak momenten dat je je lusteloos voelt en weinig energie lijkt te hebben? Misschien heb je een tekort aan vitaminen. Paleo recepten zitten boordevol belangrijke vitaminen. Veel producten eet je rauw. Het grote voordeel hiervan is de grote hoeveelheid vitaminen die niet verloren gaan. Ga je groenten koken bijvoorbeeld dan verdwijnt een groot deel van de belangrijke vitaminen.

Sterkere spieren

Wil je sterkere spieren een beter uithoudingsvermogen? Ook van deze twee zaken kun je profiteren als je kiest voor het Paleo dieet. Het dieet is overigens ideaal te combineren met alle sporten. Het maakt daarbij niet uit of je sport in de sportschool of dat je aan volleybal, hardlopen of voetbal doet.

Paleo Recept

Een paleo maaltijd binnen 15 minuten op tafel? Dat kan!

Mitchel van Duuren is de samenwerking aangegaan met Sjanett de Geus, ook een paleo goeroe. Zij is sinds een aantal maanden ook een fanatiek paleo’er en houdt ervan om nieuwe paleo maaltijden de bedenken, samen te stellen en te fotograferen. De samenwerking tussen Mitchel en Sjanett bleek een geweldig succes en samen hebben zij een nieuw boek op de markt gebracht. Het 15 minuten paleo boek bevat meer dan 100 pagina’s met heerlijke recepten die ook nog eens binnen 15 minuten te bereiden zijn!

In het boek vind je 6 categorieën terug. Laten we eens kijken welke dit precies zijn.

 • Soepen & Salades
 • Vlees , Vis en Gevolgte
 • Paleo “rijst” en “pasta”
 • Eiergerechten
 • Desserts
 • Zoete Verwennerij

Het maakt dus niet uit of het s’ morgens, s’ middags of ’s avonds is, het boek heeft op elk moment van de dag wat te bieden. Als je denkt dat is alles is, dan heb je het mis. Deel 2 krijg je er namelijk ook bij.

Deel 2 bevat recepten in de volgende categorieën:

 • Soepen & Salades
 • Vlees, Vis en Gevolgte
 • Paleo “rijst” en “pasta”
 • Lekkere Toetjes en Snacks

Maar ook dit is nog niet alles. Je krijgt nog extra bonusmateriaal, helemaal gratis!

 • Paleo IJsjes Special
 • Paleo BBQ Special
 • Paleo Keuken Basics
 • 25 Makkelijke Paleo Succestips

Misschien vraag je je af wat dit hele pakket wel niet kost. Normaal gesproken kost dit complete pakket 154,95 euro. Niet eens zo duur als je bedenkt hoeveel recepten je krijgt.

Maar 154,95 euro is niet de prijs die jij voor dit pakket moet betalen, je betaalt namelijk slechts 37 euro!

Start nu met paleo in 15 minuten kookpakket! >>

Maar dat is niet alles!

Wanneer je nu het boek bestelt ontvang je naast dit boek ook nog een leuke bonus. Het paleo keuken basics boek. Een boek vol met basisrecepten die je als beginnende paleokok zeker goed kunt gebruiken. En als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog eens 25 makkelijke paleo succestips die voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde paleo enthousiast een ‘must have’ zijn.

Plaats een reactie