free
hit counter

Groene smoothies, ideaal voor een paleo ontbijt smoothie

Groene Smoothie En PaleoWaarom willen we toch allemaal afvallen? Is het om gezonder te leven? Er beter uit te zien? Of om je gewoon beter en gezonder te voelen? Er zijn verschillende redenen om je beter te voeden. Een van de manieren om dit te realiseren is om een dieet te gaan volgen.

Een dieet uit Amerika

Een van de diëten, die uit Amerika is overgekomen is meer dan een dieet: het is een leefstijl. We hebben het over de Paleo leefstijl. Het is goed om gewicht te verliezen, vet te verbranden en ook om extra spieren te krijgen. Het helpt je dus om gezonder te worden en te zijn, je beter te voelen en om er nog eens lekker uit te laten zien. En dat is natuurlijk een goede combinatie. Toch?

Het Paleo dieet, of de Paleo leefstijl, zorgt er tevens voor dat je een gezonde huid krijgt. Ook de kansen op hartklachten en diabetes nemen af. Voor velen zijn dit positieve bij effecten naast het afslanken en verliezen van overtollige kilootjes.

Is het Paleo dieet moeilijk te volgen?

Het Paleo dieet laat je geen geraffineerde koolhydraten eten, omdat het een slechte invloed heeft op je bloedsuikerspiegel. Dus geen koekjes, snoep, chips, wraps, rijst of pasta meer! Als je hier van houdt, of als je het veel eet dan is het een ware omschakeling. Dit is vaak even wennen, maar als je al snel de resultaten ziet op de weegschaal, dan weet je waar je het voor doet. Ook eten dat veel vocht vasthoudt wordt vermeden.

Een ander ontbijt

Om die reden is het dus ook zo, dat je ’s ochtend in plaats van een boterham een groene smoothie zult gaan nemen. Een paleo ontbijt (groene smoothies) is namelijk ongelofelijk gezond.

In de Paleo leefstijl past eigenlijk geen brood. Het klinkt erg on- Nederlands en als je er aan gewend bent dan zul je het niet zo fijn vinden. Het is echter slim en ook verstandig om over te stappen op de groene smoothie. En het is ook nog eens erg lekker. Een groene smoothie als ontbijt zal een ware verrijking zijn om de dag goed te beginnen.

Het ontbijt overslaan?

Een goed ontbijt is belangrijk. Het ontbijt is eigenlijk de belangrijkste maaltijd van de dag. Een ontbijt overslaan is eigenlijk geen optie. En als je het doet, omdat je je misschien hebt verslapen, dan is een groene smoothie juist perfect. Je kunt het snel maken in de ochtend om het dan mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk. In de auto en zelfs op de fiets kun je dan ontbijten. Dit is natuurlijk niet de beste plek voor je ontbijt, maar het is beter zo dan om het over te slaan. Het beste is om ruim de tijd te nemen voor je ontbijt.

Wat neem jij morgenvroeg voor je ontbijt?

Start met een nieuwe leefstijl! Start met de Paleo leefstijl en neem morgenvroeg een heerlijke groene smoothie! Begin de dag gezond en vul je lichaam met groene en gezonde energie! Je zult merken hoe goed ook jij je hierop zult voelen.

Geniet van het ontbijt elke dag!

Plaats een reactie