free
hit counter

Gezond afvallen dat willen wij allemaal 

Lekker in je vel zitten, dat verdient toch iedereen? Steeds meer mensen kiezen voor een gezondere leefstijl, door hun eetpatroon te veranderen en meer te bewegen. Het lastige is om er ook daadwerkelijk mee te beginnen en vol te houden. Hoe vind je de juiste balans en blijf je gemotiveerd? En val je ook daadwerkelijk af en boek je binnen korte tijd resultaat?

Lees meer

Genieten van frisdrank bij een dieet

Zeker in de warme zomer heb je af en toe zin in een koud glas frisdrank. Denk bijvoorbeeld aan een cola met ijs, een glaasje sinas om je suikers bij te vullen, enzovoorts. Hoe zit dit wanneer je een dieet volgt? Kun je ook tijdens het volgen van een dieet genieten van frisdrank? In dit artikel lees je hier meer over. Niet alleen is het verstandig om na te denken over de consumptie van frisdrank bij het volgen van een dieet. Let ook op de hoeveelheid alcohol die je nuttigt! 

Lees meer

Afvallen & supplementen: is het een goede combinatie?

Voor velen is afvallen een moeilijke en ware uitdaging. Dat is ook niet vreemd: afvallen is een proces waar veel bij komt kijken. Er zijn allerlei wijzigingen die je door kunt voeren om af te vallen. Dit is ook per persoon anders: als iets voor de een werkt, betekent het niet per definitie dat het ook voor anderen werkt. Daarom is het van belang om altijd naar je eigen situatie te kijken. Hetgene wat standaard en voor iedereen werkt, is gezond eten en sporten. Daarnaast zijn supplementen echter ook een interessant. Hiermee kun je afvallen, vooral wanneer je al gezond eet en aan een sport doet. Lees hier over supplementen en afvallen!

Lees meer