free
hit counter

Gezond afvallen dat willen wij allemaal 

Lekker in je vel zitten, dat verdient toch iedereen? Steeds meer mensen kiezen voor een gezondere leefstijl, door hun eetpatroon te veranderen en meer te bewegen. Het lastige is om er ook daadwerkelijk mee te beginnen en vol te houden. Hoe vind je de juiste balans en blijf je gemotiveerd? En val je ook daadwerkelijk af en boek je binnen korte tijd resultaat?

Zet jezelf in beweging!

Om van die bank af te komen en jezelf te motiveren om te bewegen, is nog steeds voor veel mensen een grote drempel. Excuses zoals; slecht weer, koud, moe en morgen ga ik beginnen, zijn al voortekenen dat je echt dat zetje in je rug nodig hebt. Samen sporten met je partner of vrienden, of een coach kan je helpen om over je sportvrees heen te komen. Een heel goed alternatief is om Size Zero te proberen. Je hoeft hierdoor geen sportschool te bezoeken en je hoeft de deur niet uit om te joggen.

De Size Zero is een easy home trainer, wat effectief, snel en doelgericht de vet-en spierdichtheid en de cel- en weefselvloeistof vooraf meet. Aan de hand van deze waarden krijg je een uniek programma, om het beste resultaat te behalen die persoonlijk voor jou van toepassing is. Heerlijk ontspannen en genieten, terwijl de zestien pads al je probleemzones behandelt. De Size Zero behandelt niet alleen je lichaam, maar is ook geschikt voor een gezichtsbehandeling. De behandeling van het apparaat is geheel pijnloos.

De kracht van gezond voedsel

Bij een verbeterde leefstijl, hoort een gezonde eetstijl. De kracht van eten, zit hem niet direct in gevarieerd voedsel, maar in een selectie te maken van onbewerkte gezonde en pure producten. Gezond afvallen doe je als je alle belangrijke essentiële voedingsstoffen tot je neemt. Door een verkeerd eetpatroon kun je klachten krijgen zoals; sneller moe worden (vooral na het eten), overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en gewrichtsklachten.

Schakel een voedingscoach in!

Om effectief gezond af te vallen en je daarin te stimuleren, kan een voedingscoach helpen om je van het begin tot eind te begeleiden. Een persoonlijk voedingsschema op maat zal snel resultaat leveren. Een voedingscoach van Power Slim kan je hierin intensief begeleiden. Je hoeft je dagelijkse leefpatroon hier niet voor op te geven. Wat doet de voedingscoach allemaal:

  • Helpen met een persoonlijk voedingsplan op maat
  • Vers en gezonde producten
  • Makkelijke recepten om te bereiden
  • Voeding met verlaagd gehalte koolhydraten ,maar eiwitrijk
  • Spiermassabehoud
  • Uiteindelijke doelstelling
  • Na- begeleiding

Veel mensen gingen je al voor en zijn er zeer positief over, het hebben van een nieuwe gezonde leefstijl is daarna makkelijk vol te houden. Je kunt powerslim ervaringen lezen van anderen ,maar je kunt achteraf ook je eigen powerslim ervaringen delen.

Plaats een reactie