free
hit counter

10 kilo afvallen in 2 weken, realistisch?

Het is een aardige opgaaf, maar het zou moeten lukken zonder problemen.10 kilo afvallen broek

Veel mensen willen in een korte tijd bijvoorbeeld 5 of 10 kilo afvallen, en hier zijn dan ook speciale diëten en sportschema’s voor bedacht. Voorbeelden van dit soort diëten en sportschema’s zijn te vinden op onze website, evenals meer tips die goed kunnen helpen bij 10 kilo afvallen in 2 weken.

Het belangrijkste om in korte tijd gewicht te verliezen is de wil, en de inspanning die je wilt leveren om dit doel te bereiken. Ben je dus bereid om meer te bewegen, en eventueel minder te eten of aangepast te eten. Is dit geen probleem? Dan kun je zonder problemen 10 kilo afvallen in 2 weken.

Een dergelijke gewichtsverlies in een korte termijn kan niet altijd gezond zijn. Raadpleeg daarom altijd even je arts.

Manieren om af te vallen

Er zijn vele manieren waarop je kunt afvallen, denk aan bewegen, een dieet of een aangepast voedingspatroon. Welke manier je wilt gebruiken is helemaal aan jou, maar als tip zouden we toch aanraden om gebruik te maken van alle bovengenoemde manieren.

Een combinatie van deze manieren is namelijk niet alleen het meest effectief, ook zou 10 kilo afvallen in 2 weken hiermee vrijwel gegarandeerd kunnen worden mits je natuurlijk ook echt deze manieren toepast.

Als dieet zou je kunnen kiezen voor een eiwitdieet, dit dieet staat erom bekend dat je er 4 kilo mee zou kunnen verliezen in de eerste week. En je verliest er niet alleen een hoop gewicht mee, ook kun je gewoon blijven eten en zul je minder kans hebben op het bekende hongergevoel dat vaak voorkomt bij andere diëten.

Je kunt met dit dieet nog heel veel gewoon eten, en het zal niet nodig zijn om maaltijden over te slaan.

Persoonlijk zou ik je adviseren om het volgende te bekijken als je snel wilt afvallen.

Beweging en snel afvallen

Voor beweging is fitness een heel goede keuze, met fitness train je namelijk meerdere spiergroepen en kun je vet omzetten in spieren. Je zult dus afvallen, en gelijk werken aan een strakker / gespierder lichaam. Dit is natuurlijk een heel groot voordeel!

Een andere goede manier om te bewegen is hardlopen, door hardlopen zul je veel calorieën verbranden en is het lichaam door de combinatie van het dieet en het bewegen eigenlijk continue bezig met vet verbranding, en dus ook met afvallen.

Na het 10 kilo afvallen in 2 weken, is het natuurlijk verstandig om door te gaan met beide methoden ( bewegen en diëten ) maar mocht je willen stoppen met het eiwitdieet dan kun je er ook voor kiezen om een aangepast voedingspatroon aan te nemen.

Door simpelweg te variëren, en op de eetgewoonte te letten kun je ook al goed op gewicht blijven.

1 gedachte over “10 kilo afvallen in 2 weken, realistisch?”

Plaats een reactie