Afvallen Review

Review – Het Vitadis Slanker Leven Plan

[no_toc]

Iedere maand reviewen we een populaire afslankmethode en vandaag is dit het Slanker Leven Plan van Vitadis Healthcare.

Allereerst de 3 basis vragen:

1. Wat voor een soort afslankmethode?

Een online/van uit huis te volgen (eiwit) dieet.

2. Hoelang kun je/moet je deze afslankmethode volgen?

Een standaard pakket gaat gemiddeld 1,5 week mee, het product valt in ons A klassement, dit wil zeggen dat het ook een veilig product is voor de langer termijn. (2 maand of langer)

3. Hoeveel kilo val je af?

3 tot 6 kilo per week!

Vitadis Dieet

[button style=’green’ url=’https://dieetuniversiteit.nl/Vitadisdieet’]Beste Dieet 2017[/button]

Het Vitadis Slanker Leven Plan

In een samenleving waar ruim 53% van de Nederlandse bevolking last heeft van overgewicht zijn diëten bijna niet meer weg te denken.

De grote variëteit aan diëten heeft echter ook voor veel onduidelijkheid gezorgd want hoewel er veel diëten zijn waar goede resultaten mee worden behaald zijn er ook een aantal die erg slecht werken of zelfs extreem ongezond zijn.

Vandaag behandelen we een dieet dat de afgelopen 3 jaar uitgegroeid is tot een van de meest favoriete diëten van Nederland en bekijken we waarom dit dieet zo populair is en waarom dit dieet zo goed werkt.

Bekijk de 60% kortingspagina hier ->

3 tot 6 kilo afvallen per week

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een eiwitdieet wat wil zeggen dat het gewichtsverlies in feite wordt behaald door het eten van weinig calorieën en koolhydraten en de inname van veel eiwitten.

Eiwitten zijn erg belangrijk voor ons lichaam en spieropbouw en worden vaak ook wel de bouwstenen van ons lichaam genoemd.

Een ander bijkomend voordeel van het eten van eiwitten is dat ze enorm goed vullen waardoor een hongergevoel wordt tegengegaan.

Eiwitten zijn te vinden in voeding als eieren, kaas, noten vlees etc.

Als je praat over eiwitrijk voedsel uit een eiwitdieet dan zijn dit meestal producten waarin een veel hogere hoeveelheid eiwitten zit dan normaal en juist een lager aantal koolhydraten en calorieën.

De bekendste diëten (denk aan Cambridge, Modifast, Vitadis Slanker Leven Plan, Sanaslank, Prodimed, Dr. Frank etc.) zijn eigenlijk bijna allemaal eiwit diëten.

Eiwit Dieet

Dieet Werking

Hoe werkt dit dieet?

Wanneer je start met het Vitadis Slanker Leven Plan krijg je (binnen een dag) een starpakket thuisgestuurd.

In dit pakket vind je de benodigde materialen en informatie die je nodig hebt om te starten en alle voeding voor ongeveer 10 dagen met uitzondering van het avondeten.

Na aanschaf krijg je ook direct toegang tot je eigen online afslankaccount, hier kun je al je progressie bijhouden in een prettig te beheren omgeving.

Iedere dag ontvang je coaching van een online Vitadis coach via email en wordt er uitgelegd wat je die dag het beste kunt eten en hoe je producten en recepten het snelst en lekkerst klaar kunt maken.

Een dag bestaat uit 6 eetmomenten te weten: 1. Ontbijt, 2. Snack, 3 lunch, 4, Snack 5, Avondeten 6, Snack. Op deze momenten eet je eiwitrijke producten die kunnen variëren tussen allerlei soorten snacks, soepen, repen, shakes en maaltijden.

Alles is gemakkelijk en op een eigen wijze klaar te maken zodat de smaak altijd naar eigen wens is.

Het avondeten maak je zelf met een van de vele recepten die te vinden zijn in de bijgeleverde receptengidsen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Is dit dieet makkelijk te volgen?

Hoewel dit voor iedereen kan verschillen is het algemene antwoord hierop, Ja. Het dieet is gemakkelijk te volgen doordat je het gehele pakket thuisgestuurd krijgt en je zelf alles achter je eigen computer kunt bijhouden en aanpassen.

Ook is het dieet makkelijk in te plannen in onze drukke levensstijl, producten zijn makkelijk mee te nemen onderweg en je bent zelf vrij om met de verschillende producten te schuiven zolang het maar in de zelfde eetmomenten blijft.

Hoeveel kilo val je af?

Uiteindelijk is dit natuurlijk het belangrijkst als het om diëten gaat want het gaat natuurlijk om het resultaat. Het antwoord hierop, 3 tot 6 kilo per week, wat een behoorlijk resultaat te noemen is voor een dieet dat niet onder categorie van (ongezonde) crashdiëten valt.

Goed uitgebalanceerde eetmomenten in combinatie met proteïne (eiwit) producten van hoge kwaliteit zorgen voor een goed resultaat.

Smoothie Eiwit

Conclusie

Het is duidelijk dat de reden van de enorme populariteit van het Vitadis Slanker Leven Plan in Nederland absoluut te danken is aan het feit dat het een dieet is dat werkt.

Er zijn niet tot nauwelijks slechte ervaringen te vinden over dit dieet en uit een enquête gehouden onder onze nieuwsbrieflezers eind 2016 bleek dat het dieet zowel bekend als met succes gevolgd is door veel van onze lezers.

Een andere reden voor dit plotse succes de afgelopen 3 jaar kan tevens het marketing model van Vitadis zijn. Meerdere keren per jaar houden zij een grote kortingsactie zodat meer mensen bekend worden met het dieet en gemakkelijker hun streefgewicht kunnen behalen.

60% korting op dit dieet

Wil je meer informatie over het Vitadis Slanker Leven plan? Bekijk dan hun officiële website (www.vitadis.nl) of klik op onderstaande knop om de tijdelijke aanbiedingswebsite te bekijken: (let op: deze pagina is niet altijd online)

Om erachter te komen of de kortingsactie op dit moment draait ga naar:

[button style=’green’ url=’https://dieetuniversiteit.nl/Vitadisdieet’]60% kortingspagina [/button]

Slank snel af met simpel te maken afslank recepten van Oscar