free
hit counter
glutenvrij afvallen in deze tijd

Glutenvrij afvallen in onze moderne samenleving?

Glutenvrij afvallen? Is dat wel mogelijk in onze samenleving anno 2016? Bijna alles bevat nu toch wel granen.. Vandaag gaan we het kort hebben over of het mogelijk is om af te vallen aks je last hebt van Coeliakie. 

Mensen met een glutenallergie wordt aanbevolen om een glutenvrij dieet te volgen. De intolerantie die steeds vaker voorkomt staat ook wel bekend als Coeliakie. Coeliakie is een chronische aandoening en dit houdt in dat je darmen overgevoelig zijn voor het eiwit gluten. Afvallen met coeliakie is daarom soms erg lastig.

Velen met een dergelijke aandoening hebben veel moeite om een dieet te vinden die bij hun lifestyle past. We hebben echter een passende oplossing voor je en daarnaast gaan we op deze pagina ook meer vertellen over de allergie van gluten en de eigenschappen van gluten als een achtergrond basis voor de geïnteresseerden.

Gluten is een naam die toegekend is aan een groep eiwitten die veel voorkomt in granen. Hierbij kun je denken aan tarwe, gerst en rogge. Gluten komt daarnaast ook vaak voor in rijst en mais. Gezien wat we net benoemd hebben in vele producten naar voren komt in onze moderne samenleving, maakt het voor velen met een glutenallergie erg lastig om vrijuit te kunnen eten. Laat staan als je ook nog is wilt afvallen, dan lijkt het soms een onmogelijke uitdaging.

Het probleem is vaak dat vele natuurlijke producten die gluten bevatten in voedingsmiddelen zijn verwerkt waarbij je dat niet direct kan zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan past, snoep (bindmiddel), sauzen, crackers, brood.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test van Oscar en ontdek je “Afslank IQ”.

Velen mensen met een gluten allergie hebben moeite om op hun streefgewicht te komen.

Alle pakketten met glutenvrije producten zijn dan ook zo samengesteld dat het lekker smaakt en gevarieerd is. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de producten glutenvrij zijn, maar nog belangrijker is dat de producten gezond en lekker moeten zijn, anders is het meer een ‘dwang dieet. Het dieet/pakket is zo samengesteld dat je een constante toevoer hebt van energie in je lichaam. Een sterk honger gevoel blijft dus uit.

Hou er rekening mee dat als jij wilt afvallen dat er een energietekort moet ontstaan. Anders zal je lichaam geen gebruik maken van je vetreserves. Dus samengevat. Er ontstaat een tekort aan energie. Je lichaam zal dan je vetreserves aanspreken. Dit proces zorgt voor gezond gewicht verlies.

Een gluten allergie houdt in dat je een dunne darm hebt waarbij een ontstekingsreactie ontstaat bij het eten van producten die gluten bevat. Dit proces zorgt ervoor dat je darmvlokken kapot gaan. Deze darmvlokken zijn juist een belangrijk schakel in je verteringsproces. Als deze darmvlokken niet aanwezig zijn dan kunnen vele belangrijke voedingstoffen niet worden opgenomen. Je kunt je voorstellen dat de gevolgen er groot kunnen zijn. Daarom is het erg belangrijk dat coeliakie snel ontdekt wordt. Enkele symptomen van de glutenallergie:

  • Overgewicht of juist gewichtsverlies
  • Diarree
  • Buikpijn
  • Verminderde eetlust
  • Vermoeidheid
  • Depressiviteit
Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Wat zijn jouw ervaringen met een glutenvrij dieet? We horen graag van je in de reacties hieronder. Misschien heb je wel een aantal glutenvrij dieet tips?

Oscar Helm heeft een zeer effectieve methode ontwikkeld om af te slanken. Een theorie en receptenboek met recepten die heerlijk zijn, maar waar je ook van afslankt.

Ondertussen heeft hij hier al duizenden mee geholpen.

Zijn methode is volledig wetenschappelijk onderbouwt en geeft je de exacte stappen naar een slank en sexy lichaam.

Er staan meer dan 100 recepten in,weekmenu’s, theorieén,gratis bonussen en meer. Ontbijtmaaltijden, lunches, avondmalen, deserts, vlees,vis, vega dus voor ieder iets wat ie lekker vindt.

Volgens Oscar komt uit zijn klantenonderzoek naar voren dat 66% van de mensen aangeeft af te vallen met zijn methode, een getal dat vele malen hoger is dan andere diëten.

Bekijk hier direct zijn heerlijke recepten:

Meer Leren of Afslank Receptenbijbel Volledig Risicovrij uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *