free
hit counter

8 kilo afvallen per maand met het 7×7 afslank receptenboek?

7x7 Afslank ReceptenboekAls jij een duidelijke verbetering is je leven wilt doorvoeren door overgewicht kwijt te raken en benieuwd bent of het 7×7 Afslank Receptenboek wel de juiste keuze voor je is..[no_toc]

Dan wil je de inhoud van dit artikel niet missen..

Overgewicht wordt een steeds groter probleem in Nederland gezien meer dan 50% van de Nederlandse bevolking kampt met overgewicht. Ook al heb je geen last van een grote mate van overgewicht, wie wil nou geen slanker en gezond lichaam?

Het logische dat een persoon niet vrolijk wordt van overgewicht als je beseft dat overgewicht kan leiden tot gezondheidsrisico’s, je beperkt in je geluk, leidt tot minder lekker in je vet zitten en regelmatig leidt tot minder energie.

Het is niet meer dan normaal dat je dan op zoek bent naar een oplossing en misschien vraag jij je af of het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas de oplossing is waar je naar op zoek bent.

Daar ga je nu achter komen!

“Kan ik echt tot 8 kilo per week afvallen met het 7×7 Afslank Receptenboek?”

De kans is groot dat je al meerdere afslankmethodes en diëten hebt geprobeerd zonder succes. Ze beloven iets wat ze helaas niet waar kunnen maken. Uit commerciële overwegingen gebeurt dit helaas teveel.

We zijn voor jou het internet afgezocht naar ervaringen met het 7×7 afslank receptenboek. We wouden immers nagaan of de beloftes van Jasper realistische zijn.

Tot onze verbazing waren ze erg positief en gaven ons al snel het vermoeden dat het 7×7 afslank receptenboek zijn belofte waar kan maken.

Ik geef in de bovenstaande alinea aan dat het een vermoeden was. We laten het daar natuurlijk niet bij. We wouden 100% zeker weten dat het jou verder kan helpen. We willen dat het afslank receptenboek jou echt kan helpen om gezonder en slanker te worden.

Dat is ook de reden dat ik zelf het 7×7 afslank receptenboek heb gekocht en bestudeerd heb. Om eerlijk te zijn heb ik weinig andere producten gezien die voor deze prijs zoveel goeie informatie geven. Het verbaast me ook dat ze er niet meer voor vragen.

Jasper heeft niet alleen volledig door hoe het proces van afvallen in elkaar steekt, maar hij weet het vooral ontzettend toegankelijk en makkelijk te presenteren zodat afvallen veel makkelijker wordt gemaakt dan je je kunt voorstellen.

Door de vele wetenschappelijke onderzoeken is het geen geheim meer hoe overgewicht ontstaat en hoe je dit ook weer kwijt kunt raken. De uitdaging is juist om deze kennis over te kunnen dragen aan jou op een aangename, leuke en niet extreme manier. Dus het moet makkelijk te integreren zijn in onze levens- en voedingsstijl.

Jasper slaagt hier zeker in met het 7×7 afslank receptenboek!

Als je trouwens precies wilt weten wat je ontvangt. Bekijk dan de afbeelding hieronder:

Inhoud van 7x7 afslank receptenboek

Zoals je kunt zien ontvang je ook het digitale boek wat je als pdf kunt downloaden. Persoonlijk vond ik het erg makkelijk om de recepten ook via mijn ipad te raadplegen. Download hem dus gelijk na aankoop :).

Zoals je gelezen hebt, de theorie klopt! Het 7×7 afslank receptenboek zit goed in elkaar en alles is wetenschappelijk onderbouwd.

Maar..

Is dit inmiddels voldoende bewijs dat we zeker weten dat je automatische 2 kilo per week gaat afvallen?

Jammer genoeg niet. Ik wou dit eerst in praktijk testen. Daarom heb ik 4 van onze lezers gevraagd om het 7×7 afslank receptenboek te proberen voor een maand. Dit was naar mijn mening de ideale manier om erachter te komen of het afslank receptenboek de methode voor jou kan zijn.

Resultaten: alle 4 de vrouwen hadden positieve resultaten geboekt! Het gemiddelde gewichtsverlies lag tussen de 5,5 en 8,1 kilo! Geen slecht resultaat moet ik eerlijk toegeven. Naast een slanker lichaam merkten ze allen dat ze zich fitter en prettiger in hun vel voelden.

Waarom werkt het 7×7 Afslank Receptenboek wel en 90% van de andere diëten niet?7x7 afslank receptenboek

Blijvend gewichtsverlies vind ik ongelofelijk belangrijk! Helaas kan meer dan 90% van de diëten dit niet realiseren. Anders was je dit artikel waarschijnlijk ook niet aan het lezen.

Ik kan begrijpen dat dit niet leuk is om te lezen, maar gelukkig kun jij controle nemen gezien er met het 7×7 afslank receptenboek wel blijvend gewichtsverlies gerealiseerd kan worden.

Ik zal je hieronder kort uitleggen waarom het 7×7 afslank receptenboek wel werkt en voor blijvende resultaten zorgt:

 1. Met het 7×7 afslank receptenboek kun je vele lekkere dingen eten. Veel diëten beperken je in wat je wel en niet kunt eten, waardoor het erg moeilijk wordt en je steeds meer gaat verlangen naar lekkere dingen. Dit is erg vaak het probleem met vele andere diëten, waardoor je al snel weer op je oude gewicht gaat zitten gezien je het niet vol kon houden. Het ergste is wel dat je soms zelf terug bij af bent. Het receptenboek geeft daarom vele lekkere recepten, zodat jij juist kunt genieten! Dat is volgens Jasper ook de sleutel tot een dieet.
 2. Het is niet de zoveelste crash dieet waarbij gewichtsverlies tijdelijk is. Alle adviezen uit het 7×7 afslank receptenboek kun je net zolang gebruiken als dat jij wilt. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het ziekenhuisdieet. Een crash dieet kun je bijvoorbeeld maar een aantal weken gebruiken, waarna je uiteindelijk weer op je oude gewicht gaat zitten.
 3. De recepten uit het 7×7 afslank receptenboek zorgen ervoor dat je insuline aanmaak zo laag mogelijk blijft. Insuline is een stofje dat door je lichaam aangemaakt wordt om bloedsuikerspiegel stijgingen op te vangen. Dit is natuurlijk erg positief, maar als je wilt afvallen, is een lage insuline beter gezien insuline het vetverbrandingsproces afremt. Alle recepten in het boek zijn dus samengesteld om je lichaam in vetverbrandings mode te zetten.

Wil jij echt graag afvallen?

Als we realistische en eerlijk tegen elkaar zijn, dan weten we allebei dat de overtollige kilo’s niet vanzelf verdwijnen. Als je geen directe actie onderneemt, dan zal er ook niks gebeuren.

De kans bestaat zelf dat je extra kilo’s aanmaakt als je doorgaat zoals je nu doet.

Het 7×7 afslank receptenboek geeft je echter een kans om dit om te draaien. Zoals je gelezen hebt, is 8 kilo per maand een realistische doelstelling. Het enige wat je hiervoor moet doen is het receptenboek en methode in huis te halen en een kans te geven.

Veel makkelijker en goedkoper ga je geen andere effectieve dieet methode tegenkomen die de overtollige kilo’s ook echt weg houdt. Tenzij je natuurlijk bereid bent om veel meer geld uit te geven.

De lage vergoeding die Jasper vraagt voor zijn moeite en kennis is meer dan schappelijk voor het 7×7 afslank receptenboek (minder dan €28). Sommige lezers hebben het zelf vrijgevig genoemd gezien wat je ervoor terug krijgt.

7×7 afslank receptenboek ervaringen?

Als je ervaringen hebt met het 7×7 afslank receptenboek, laat het ons dan gerust weten in de reacties hieronder. Op basis van jou ervaringen kunnen andere gebruikers makkelijker een beslissing nemen.

2 gedachten over “8 kilo afvallen per maand met het 7×7 afslank receptenboek?”

 1. ik heb een zeer goede ervaring met jasper gehad. ik ben 3 jaar te dik geweest. Jasper heeft me op de goede weg geholpen, waardoor ik nu de helft daarvan al kwijt ben, demeeste recepten zijn makkelijk klaar te maken en zijn zeer smakelijk. Al met al is het 7×7 dieet een aanrader. ik hoop dat meer mensen er succes mee krijgen!

  Groeten uit Antwerpen!

  Beantwoorden
 2. Na enige twijfel ben ik een week geleden gewoon begonnen aan het 7×7 afslank receptenboek. Nu al bijna 4 kilo kwijt en het is inderdaad ook nog eens lekker ook. Bedankt voor je tip Fenna! Ik zal jullie op de hoogte houden als het kan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie