Afvallen - Dieet Universiteit

Helpen vetblokkers bij het afvallen?

Vetblokkers worden enorm veel gebruikt in Nederland en België. Maar helpen dit soort vetblokkers ook echt en hoe helpen deze middelen dan om af te vallen?
Doorgaan naar artikel »

Afvallen Lukt Niet? 3 Noodoplossingen als Afvallen Niet Lukt

Afvallen: er zijn veel mensen die het maar wat graag zouden willen, maar om een of andere reden lukt het ze maar niet. Lukt het jou niet om af te vallen, maar wil je dat wel graag? Lees dan hier hoe het komt dat je maar geen gewicht verliest, en wat je kan doen om het dit keer eindelijk wel te laten lukken!
Doorgaan naar artikel »

12 Natuurlijke Vetverbranders Met Bewezen Werking

Afvallen is niet altijd even leuk, maar toch willen veel mensen de kilo's kwijt. Daarom gaat men op zoek naar vetverbranders. Het beste is dan om natuurlijke vetverbranders te gebruiken. Dit is veel gezonder en ook makkelijk te verwerken in je voedingspatroon. Lees hier alles over gezonde natuurlijke vetverbranders!
Doorgaan naar artikel »

3 Oorzaken en 3 Oplossingen voor Opgeblazen / Opgezette Buik

Het zal je maar gebeuren: jij doet je stinkende best om vet te verliezen. Maar doordat je last krijgt van een opgeblazen of opgezette buik ziet niemand het resultaat van je harde werk, en blijf je er dikkig uitzien. Heb jij hier last van, en wil je hier graag iets aan doen? Lees dan in dit artikel hoe je dat doet!
Doorgaan naar artikel »

4 Tips voor Sporten en Afvallen/Vet Verbranden met Sporten

Wil jij afvallen door middel van sport? In dit artikel geven we je de beste oefeningen om af te kunnen vallen met sporten. Zowel cardio, krachttraining als rust en yoga worden besproken. Met deze tips verbrand je zo al het vet rond je middel en heb je snel het strakke lichaam wat dat je altijd al wilde hebben!
Doorgaan naar artikel »

Metabolisme, Wat Is Dat + Je Metabolisme Versnellen in 4 Tips

Je metabolisme: je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat is het nu precies? Wat betekent het precies om je metabolisme te versnellen? En hoe kan dit alles je helpen om sneller en makkelijker af te vallen? In dit artikel beantwoord ik al deze vragen, en geef ik je ook nog enkele tips om je metabolisme te versnellen!
Doorgaan naar artikel »

Snel Afvallen met Pillen? 7 Bezwaren Tegen Afslankpillen

Afvallen kan soms heel zwaar zijn. Wellicht is jouw oog gevallen op afslankpillen, die je op een makkelijke manier zouden helpen gewicht te verliezen. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, en dat is het eigenlijk ook. Ontdek hier wat dieetpillen zijn, en mijn 7 belangrijkste bezwaren tegen afvallen met afslankpillen!
Doorgaan naar artikel »