Afvallen - Dieet Universiteit

Genieten van frisdrank bij een dieet

Kun je frisdrank bestellen en afvallen combineren in een dieet? Op deze pagina vind je een antwoord op deze vraag. Kies bijvoorbeeld altijd voor light-versies.
Doorgaan naar artikel »

Afvallen & supplementen: is het een goede combinatie?

Voor velen is afvallen een moeilijke en ware uitdaging. Dat is ook niet vreemd: afvallen is een proces waar veel bij komt kijken. Er zijn allerlei wijzigingen die je door kunt voeren om af te vallen.
Doorgaan naar artikel »

Helpen vetblokkers bij het afvallen?

Vetblokkers worden enorm veel gebruikt in Nederland en België. Maar helpen dit soort vetblokkers ook echt en hoe helpen deze middelen dan om af te vallen?
Doorgaan naar artikel »

Afvallen Lukt Niet? 3 Noodoplossingen als Afvallen Niet Lukt

Afvallen: er zijn veel mensen die het maar wat graag zouden willen, maar om een of andere reden lukt het ze maar niet. Lukt het jou niet om af te vallen, maar wil je dat wel graag? Lees dan hier hoe het komt dat je maar geen gewicht verliest, en wat je kan doen om het dit keer eindelijk wel te laten lukken!
Doorgaan naar artikel »

12 Natuurlijke Vetverbranders Met Bewezen Werking

Afvallen is niet altijd even leuk, maar toch willen veel mensen de kilo's kwijt. Daarom gaat men op zoek naar vetverbranders. Het beste is dan om natuurlijke vetverbranders te gebruiken. Dit is veel gezonder en ook makkelijk te verwerken in je voedingspatroon. Lees hier alles over gezonde natuurlijke vetverbranders!
Doorgaan naar artikel »

3 Oorzaken en 3 Oplossingen voor Opgeblazen / Opgezette Buik

Het zal je maar gebeuren: jij doet je stinkende best om vet te verliezen. Maar doordat je last krijgt van een opgeblazen of opgezette buik ziet niemand het resultaat van je harde werk, en blijf je er dikkig uitzien. Heb jij hier last van, en wil je hier graag iets aan doen? Lees dan in dit artikel hoe je dat doet!
Doorgaan naar artikel »