free
hit counter

Snel vijf kilo afvallen, realistische doelstelling?

snel vijf kilo afvallen met een dieetJe wilt dus snel vijf kilo afvallen, vijf kilo is een gewicht wat je zeer snel zou kunnen afvallen en er zijn meerdere manieren om dit dan ook voor elkaar te krijgen. We sommen hieronder zo dadelijk een aantal manieren op, je kunt dan zelf kiezen welke manier het beste bij je past.

Snel vijf kilo afvallen met een eiwitdieet

Een eiwitdieet is waarschijnlijk één van de snelste manieren om af te vallen. Wanneer je begint met een eiwitdieet, dan zal fase 1 ingaan in de eerste week. In deze fase zal het ketose proces op gang gebracht worden, en tijdens dit proces verlies je razend snel gewicht. Veel mensen verliezen in de eerste week al 4 kilo, dus in maximaal anderhalve week zou het haalbaar moeten zijn om vijf kilo af te vallen. Op deze manier kun je dus heel snel vijf kilo afvallen.

Sporten is je beste vriend

Een heel bekende manier om snel gewicht te verliezen is natuurlijk wel sporten. Zit je werkt niet zo heel ver van huis? Pak dan bijvoorbeeld de fiets, of skeelers. Ga elke avond een rondje hardlopen, dit hoeven geen hele lange afstanden te zijn zolang je maar calorieën verbrand. Wil je liever niet hardlopen, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om te gaan fitnessen, daarmee kun je ook heel snel vijf kilo afvallen en ook gelijk je spieren opbouwen hier win je dus dubbel mee!

Verlies gewicht met eten

Natuurlijk doelen we op gezond eten, maar vijf kilo afvallen kan al heel gauw door simpelweg bepaalde soorten voedsel te vervangen. Stil bijvoorbeeld de lekkere trek niet met chips of iets dergelijks, maar kies voor gedroogde vruchten en noten. Vervang ook eens een avond je vlees voor vis of kip, en laat de aardappelen eens een dagje achterwege.

Dit zijn hele kleine dingen, maar met gevarieerd en gezond eten kun je makkelijk en snel vijf kilo afvallen. Pas twee weken je normale eetgewoonten aan, en je zult zien hoe snel de pondjes eraf vliegen. Het voordeel hiervan is dat het altijd werkt, en minder zwaar is dan een echt dieet.

Je kunt ook je maaltijden vervangen voor lichte maaltijden, dit kan in sommige gevallen wat zwaar zijn omdat je waarschijnlijk gewend bent om meer te eten maar probeer hier overheen te komen en forceer vooral eten niet. Wanneer je dus vol zit, dan zit je vol en dan is het dus beter om te stoppen met eten.

Plaats een reactie