free
hit counter

Afval pillen, werken ze? + Tips

Het gebruik van afval pillen werd voorheen altijd afgeraden doordat het supplementen - afval pillen buikniet zou werken, en over het algemeen werkte het vroeger niet of nauwelijks.

Vandaag de dag zijn we al heel ver op het gebied van afvallen. Er is namelijk veel onderzoek gedaan naar manieren om af te vallen, en er worden dan ook regelmatig nieuwe effectieve manieren gevonden en verbeteringen.

Zo is dit ook met afval pillen, deze beginnen steeds beter te worden en op het internet zijn al veel succes verhalen te vinden. Natuurlijk vragen veel mensen zich af of het echt werkt, en dit is natuurlijk logisch omdat het vaak te goed lijkt om waar te zijn.

Het probleem is dat veel mensen zich vergissen in de de werking van afval pillen, en dat ze door mooie reclame een vertakt beeld hebben over wat deze pillen zouden moeten doen. Het is helaas niet zo dat je simpelweg voor iedere maaltijd een pil inneemt en vervolgens al etend zult afvallen, echter wordt dit vaak wel gedacht en dan kan inderdaad het resultaat tegenvallen.

Hoe werken afval pillen?

Het doel van de afslank pillen is natuurlijk afvallen, maar het vervelende is dat je door puur het slikken ervan geen grote hoeveelheden gewicht zult verliezen. Natuurlijk kun je ermee afvallen, maar niet op zo’n grote schaal als het wordt voorgeschoteld.

De pillen zijn namelijk bedoeld ter ondersteuning om af te vallen, en ze zorgen ervoor dat je minder eetlust krijgt en ook bevatten ze stoffen die meehelpen met vet verbranden.

Het grote voordeel wanneer je afval pillen gebruikt naast het sporten, is dat het vet verbranden dus sneller zal gaan dan normaal gesproken. Ook helpen de pillen bij het verbeteren van de stofwisseling. Beweging naast het gebruik van de pillen is cruciaal om er zeker van te zijn dat het afvallen ook daadwerkelijk gaat lukken.

Kort samengevat werken de meeste pillen prima mits je naast het slikken ervan ook voldoende beweegt.

Nog enkele tips m.b.t. afvallen met pillen

 • Slik enkel de aanbevolen hoeveelheid, meer slikken van afval pillen kan schadelijk zijn
 • Let goed op waar je de pillen koopt of besteld, en weet zeker dat het bedrijf betrouwbaar is
 • Doe onderzoek naar de pillen die je wilt kopen
 • Gebruik je medicijnen, vraag dan eerst aan de huisarts of de afval pillen geen kwaad kunnen naast het gebruik van medicijnen.
 • Blijf ondanks het gebruik van afslank middelen wel normaal eten

1 gedachte over “Afval pillen, werken ze? + Tips”

 1. Hallo Fenna,
  Bedankt voor de duidelijke uitleg omtrent de afslank pillen!
  Mijn vraag is of je mij een aantal betrouwbare merken/ producten t.a.v. deze pillen zou kunnen noemen?

  ik zou je daar erg dankbaar voor zijn!
  Mvg,
  Silvo Lentelink

  Beantwoorden

Plaats een reactie