free
hit counter

Snel 5 kilo afvallen, Een dieet of pillen?

Snel 5 kilo afvallen met pillenVeel mensen dromen over snel 5 kilo afvallen, dit hoeft niet alleen een droom te blijven. Het is ook mogelijk om snel 5 kilo af te vallen binnen twee weken. Door beter bewust te zijn van wat je eet, kun je de “dikmakers” al uit je dagelijkse voedselpatroon halen en minder calorieën eten. Hieronder kun je een aantal tips vinden.

Om te beginnen met snel 5 kilo afvallen is het verstandig om alle frisdranken en fruitdranken te vervangen met water. Als je dagelijks meer dan vier glazen fruitdrank of fris drinkt, zul je snel 5 kilo afvallen door dit weg te laten. In water zitten bijna geen calorieën, waardoor je dit onbeperkt kunt drinken. Ook wil veel water drinken helpen tegen het hongergevoel, waardoor je minder snel bent geneigd om te zondigen. Als je geen water meer kunt zien, kun je ook koffie of thee drinken, zolang er maar geen melk of suiker in zit.

Probeer bijvoorbeeld zoete groene smoothies te drinken. Of als je echt suikers nodig hebt, probeer dan iets te vinden uit het paleo dieet.

Een ontbijt en snel 5 kilo afvallen?

Veel mensen hebben geen tijd voor het ontbijt, waardoor dit er ook vaak bij in schiet. Toch is het zeker aan te raden in je strijd aan te raden om te ontbijten. Doordat je vroeg begint te eten, komt je spijsvertering sneller op gang.

Verder kun je alle tussendoortjes en snacks vervangen met fruit. Van fruit word je namelijk ook niet dik, het bestaat voor een groot deel uit water en natuurlijk suiker. Dit zijn beiden stoffen waar je niet dik van wordt en dit kun je dus ook onbeperkt eten. Verder is het ook nog eens goed voor je door alle vitaminen die je binnen krijgt.
Door veel te sporten kun je ook snel 5 kilo afvallen. Als je nog niet of weinig sport is het zeker aan te raden om dat alsnog te gaan doen. Je zult hierdoor namelijk snel overtollige kilo’s verliezen en je een stuk beter in je vel gaan voelen.

Sport

Verder helpt het om meer te bewegen. Ga wat vaker lopen, in plaats van de auto te nemen en maak bij mooi weer een wandeling. Hoe gek het ook klinkt, maar ook dat helpt bij het afvallen. Onbewust loop je vaak meer afstanden dan je normaal door hebt.

Als je je aan bovenstaande tips houdt zul je snel 5 kilo afvallen en over een paar weken ook kunnen genieten van je mooie lichaam. Wel is het aan te raden om te zoeken naar een dieet dat past bij je eigen eetpatroon, het is dan een stuk gemakkelijker om je eraan te houden.

Plaats een reactie