free
hit counter

De Revolyn afslankpil

Er zijn wereldwijd, maar ook in Nederland, veel mensen die worstelen met hun gewicht. Mensen proberen af te vallen, gaan bij tijde fanatiek sporten, maar vallen vaak terug in oude (wellicht ongezonde) patronen. Herkenbaar?

Misschien is het dan een idee om eens wat anders te proberen. Bijvoorbeeld de Revolyn afslankpil. Voor dat je aan een pil begint, wil je natuurlijk eerst weten wat het is, hoe het werkt en wat het kost. Wij zochten het voor je uit!

Wat is Revolyn?

De Revolyn afslankpil is gemaakt op basis van een afslankformule. Deze formule zou 3 belangrijke aspecten van gewichtsverlies stimuleren, namelijk: het verbranden van vet, het boosten van de stofwisseling en het omhoog trekken van het energielevel. Door de stimulans van deze aspecten, is het middel effectief om gewicht te verliezen.

Het middel is ontwikkeld door een Amerikaans bedrijf; Spring Life LLC. Het middel wordt niet alleen in de US geleverd, maar inmiddels ook in veel andere landen, waaronder Nederland.

Het afslankmiddel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Enkele van deze ingrediënten zijn: groene thee, gingseng en hoodia. Deze ingrediënten staan bekend om hun positieve werking op de gehele gezondheid van de mens, de ontwikkelaar claimt dan ook dat het zonder risico is om deze pil te slikken.

Hoe werkt het middel?

De ontwikkelaar geeft aan dat het middel je zal helpen bij het verbranden van vet op de moeilijke plekken, zoals op de heupen, billen en buik. Het is ontworpen voor het verbranden van vetcellen, en om deze om te zetten in energie. Op deze manier raak je overtollig gewicht kwijt. Voor een optimale werking van het product, hebben ontwikkelaars veel tijd gestoken in het voorafgaande onderzoek. De verschillende ingrediënten die in de capsule zitten zijn uitgebreid getest. We nemen je even kort mee naar de werking van de verschillende ingrediënten:

Groene thee: Groene thee staat er in de ‘afslankwereld’ om bekend dat het middel afvallen stimuleert. Let op, groene thee verricht geen wonderen en je zal door het drinken van groene thee geen kilo’s afvallen. In alle gedane onderzoeken bleek echter wel dat alle respondenten die groene thee dronken, een paar honderd gram meer afvielen.

Guarana: De stof Guarana is een stof die lijkt op cafeïne. Net als cafeïne helpt Guarana aan het begin om gewichtsverlies te stimuleren. Om dat vast te houden zou je er echter steeds meer van moeten binnen krijgen en dat is dan weer niet gezond.

Damiana: Een middel wat een positieve uitwerking schijnt te hebben op de spijsvertering.

Andere ingrediënten van de Revolyn capsule zijn: Yerba Maté, Resveratrol, Siberische Ginseng, granaatappelextract.

Hoe behaal je optimaal resultaat? Door het Revolyn kopen en gebruiken zal je waarschijnlijk wat gewicht verliezen. Alle ingrediënten die in de capsule zitten verwerkt, dragen daar hun eigen (kleine) steentje aan bij. Verwacht alleen niet dat je door deze capsules (1 maal daags 2 capsules) te slikken kilo’s af zult vallen zonder dat je wat hoeft te doen. De verwachting is dat je, wanneer je hetzelfde blijft eten en bewegen, tot een kilo zal afvallen in de eerste maand. De verwachting is ook dat de effecten van dit afslankmiddel groter zijn wanneer je dit tegelijk slikt met een dieet.

Wat kost het? De Revolyn prijs varieert met het aantal capsules wat je tegelijk koopt. Hieronder vind je een overzicht met de richtprijzen:

  • 60 capsules voor €39,95
  • 180 capsules voor €79,95 (1 potje gratis)
  • 300 capsules voor €119,95
  • 480 capsules voor €159,95

De gebruiksaanwijzing geeft aan dat je dagelijks 2 capsules moet innemen (in één keer). Op basis daarvan kan je uitrekenen hoeveel capsules je nodig hebt per periode. Hoelang je de capsules wilt slikken heeft te maken met hoeveel je wilt afvallen en met hoe snel dat proces gaat.

Des te meer capsules je in één keer koopt, des te meer korting krijg je op het geheel. Het Revolyn kopen kan online via verschillende aanbieders. De Revolyn prijs kan ook per aanbieder verschillen.

Let op: het effect van dit afslankmiddel is niet bewezen, en er worden geen garanties gegeven.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *