2 modellen poseren dieet

Wat Is Het Modellen Dieet?

Vele jonge modellen zijn op zoek naar een manier om snel af te vallen en kiezen daarbij voor het modellen dieet, een dieet dat steeds populairder lijkt te worden in de maatschappij, terwijl ze niet inzien hoe ongezond het is.

Als je serieus bent over afvallen en je dit gezond wilt doen, dan raden wij je het Vitadis Dieet aan.

Klik hier voor onze review van het Vitadis Dieet en voor de tijdelijke korting van 60%.

Door het volgen van het modellen dieet kan iemand binnen een zeer korte tijd veel kilo’s kwijt raken.

Daarbij gaat het dan over het kwijtraken van liefst 3 tot 5 kilo in slechts 3 dagen tijd. Met andere woorden, het modellen dieet biedt een zeer veelbelovende eerste indruk, maar het is goed om dit eerst wat nader te bekijken voordat er een oordeel over geveld wordt.

Het modellen dieet houdt in dat iemand zijn calorie inname zoveel mogelijk beperkt en waarbij er geen vet, vlees, koolhydraten of suikers wordt gegeten. Bijna hetzelfde principe als een Koolhydraatarm Dieet

Op deze manier kan je binnen een zeer korte tijd dus zo ontzettend veel afvallen.

Het is natuurlijk fijn voor mensen dat ze op een snelle manier kunnen afvallen, maar de grote vraag is of het modellen dieet eigenlijk wel gezond is.

Het modellen dieet lijkt immers erg sterk te leunen op het effect van een crashdieet, waarbij mensen vaak binnen een zeer korte tijd veel gewicht verliezen.

Hierbij wordt echter geen vet verbrand, maar verliest men juist spiermassa. Daarnaast werkt het modellen dieet ook het jojo effect ontzettend in de hand, doordat iemand in de dagen daarna zich te goed wilt doen aan het eten dat de dagen ervoor gemist is.

Met andere woorden, het is een enorme aanslag op je lichaam en werkt daarbij ook niets eens bevorderend op de lange termijn.

Toch hoeft iemand die graag gewicht verliest niet te wanhopen. Het is namelijk heel goed mogelijk dat er voor hen toch nog een goede manier is om gewicht te verliezen op een gezonde manier.

Samengevat:

• Niet gezond
  • jojo effect na het dieet
  • verbrand geen vet

Het modellen dieet is een koolhydraten arm dieet dat erg ongezond is. Daarom zul je het hier ook niet terug vinden. Wij bevelen het vitadis afslank plan aan.

Dit is een dieet waarbij je niet de essentiële voedingsstoffen hoeft te missen en toch vet gaat verbranden.

Het Vitadis dieet bevat daarnaast ook persoonlijke begeleiding om op een verantwoorde wijze jouw ideale gewicht te behalen.

Geen Jojo-effect, geen hongergevoel en geen futloosheid. Je behoud je streefgewicht voor langere tijd.

1 Reactie op "Wat Is Het Modellen Dieet?"

1. Tessa

says:

Voor alle dames. Ik heb het zogenaamde “modellen dieet” is geprobeerd. Ongelofelijk dom! Niet Doen! het is niet gezond. Probeer iets anders.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *