Vitadis Dieet Ervaring Van Wilma

Wilma’s Vitadis Dieet Evaring – Update

Dag 1 – 27 november 2014,

10.00Vitadis Dieet Ervaring Van Wilma Op het moment dat ik het pakketje zou krijgen was ik er niet dus was het netjes afgeleverd bij mijn buurvrouw.

Toen ik het pakketje kreeg werd ik overdonderd met de producten wat er allemaal in zat. Puddings,soepen,chocolademelk, repen noem maar op. Ook kreeg ik netjes een mail met daarin een welkomstboodschap.

Verder is de site heel erg handig, je heb een overzicht met allerlei e-Books daarin staan bijv. de ingrediënten of je voedingsschema.

Het was 10.00 dus tijd voor een snack, ik mocht een reep en laat ik nou net gek zijn op chocola hij was super lekker.

Normaal nam ik nooit van die lekkere tussendoortjes, dus hier ben ik erg blij mee. Verder even naar de tips gekeken qua lichaamsbeweging, alleen jammer dat ik geen trap in huis heb!!

Rond 13.00 was het tijd voor mijn lunch, de verpakkingen zijn allemaal hetzelfde dus moet je wel goed kijken of je het goede pakt. Op de site kun je ook kijken hoe je iets moet voorbereiden. Zelf was ik niet helemaal gek van de tomatensoep, maar gelukkig kan je ook een stuk komkommer erbij nemen want dat is geen probleem.

Wat ik heel fijn vind is dat je veel mag eten, zelf mis ik niet de pasta’s of aardappels omdat ik al drie dagen bezig was met koolhydraat arm te eten.

Ik heb geen honger en ben nu al benieuwd naar morgen!

Goedemiddag,

Hier nog even een update, ik ben nu 5 dagen bezig met vitadis dieet. Het gaat super goed ook al heb je soms wel last van up en downs. Ik stond vol nieuwsgierigheid op de weegschaal en ik ben wel 2,3 kilo afgevallen.

Wat ik zou fijn vind aan vitadis is dat ze echt over je nadenken. Nou ben ik een zoetekauw en die repen van vitadis zijn verukkelijk, ook de pannekoekenmix is erg lekker ik doe er een beetje kaneel bij voor wat zoetigheid.

Nog een tip voor de shakes/puddings gebruik echt je blender en wacht ook echt 30 min want dan zijn ze heel erg lekker!!

Verder vind ik de emails erg fijn zo krijg je toch een voorbeeld en ook de emails zijn erg informatief!!

Op naar de volgende kilo’s eraf ik kan niet wachten!!

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *