free hit counter
EiwitDieet

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van DuurenMitchel van Duuren is in Gouda geboren en woont momenteel in Breda en Las Palmas. Hij is een ware internet marketing specialist en noemt zichzelf een massive actiontaker. Hij heeft een webwinkel tot een waar bedrijf laten groeien met een uitstekende omzet.

Mitchel van Duuren heeft verschillende boeken geschreven. Zo is er van Student tot internetmiljonair in zes jaar tijd en ook van internetmiljonair tot levensgenieter in twee jaar tijd. Ook op het internet blogt hij over verschillende zaken. Hij blogt graag over de Paleo levensstijl, maar ook over superfoods en hoe mensen hun eigen business op een succesvolle manier kunnen opzetten. Hij kenmerkt zichzelf door dit transparant te doen en met de beste intenties.

Zo blogt hij graag over Paleo om de miljoen mensen, die suikerziekte hebben te helpen. Ook schrijft hij graag voor de meer dan zestig procent van de mensen die overgewicht hebben in Nederland. Het is zijn doel om 100.000 mensen te helpen met behulp van de Paleo levensstijl.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test van Oscar en ontdek je “Afslank IQ”.

Hij begint graag met sporten of surfen, afhankelijk van waar hij is. Hierna gaat hij werken. Hij schrijft een artikel voor een van zijn blogs, beantwoord mails en coacht mensen. Hij runt zijn webwinkels en helpt zijn medewerkers om te groeien. Om half acht sluit de laptop of computer en is het genieten! Rond half elf slapen en dan op tijd weer op om van een volgende dag een succes te maken.

Mitchel van Duuren is de man, die de Paleo levensstijl heeft geïntroduceerd voor veel Nederlanders. Nederlanders, die nu gezonder leven en met nog meer plezier door het leven gaan. Het is mooi om te zien hoe een nieuwe levensstijl je hele leven kan veranderen. Het kan ervoor zorgen dat je volop kunt genieten van iedere dag. Ook zorgt het ervoor dat je gezonder leeft. Tenminste bij de juiste levensstijl. En met Paleo is dit mogelijk. Als je nog nooit eerder van Paleo hebt gehoord, dan is het verstandig en ook slim om hier meer over te lezen. En de informatie die Mitchel van Duuren hierover verstrekt mag je dan zeker niet missen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Als je meer wilt weten over Mitchel van Duuren, dan kun je het beste even Google, Yahoo of Bing gebruiken. Je kunt dan al snel meer informatie over hem vinden. Informatie die je een goed beeld zal geven van deze inspirerende actiontaker.

Oscar Helm heeft een zeer effectieve methode ontwikkeld om af te slanken. Ondertussen heeft hij hier al duizenden mee geholpen.

Zijn methode is volledig wetenschappelijk onderbouwt en geeft je de exacte stappen naar een slank en sexy lichaam.

Er staan meer dan 100 recepten in,weekmenu’s, instructievideo’s,exclusieve artikelen,content, etc dus voor ieder iets wat ie lekker vindt.

Volgens Oscar komt uit zijn klantenonderzoek naar voren dat 66% van de mensen aangeeft af te vallen met zijn methode, een getal dat vele malen hoger is dan andere diëten.

Bekijk hier direct zijn heerlijke recepten:

Meer Leren of HappyHealthy Premium Voor Één Euro Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *