Gezondheid - Dieet Universiteit

Heb ik Diabetes? 17 Symptomen + Afvallen met Diabetes

Over het algemeen kun je maar beter voorzichtig zijn en preventieve hulp zoeken, dan dat je later met een flinke deuk in je gezondheid komt te zitten. Dat geldt zeker voor diabetespatiënten. Vermoed jij dat je diabetes hebt? Lees dan snel dit artikel voor symptomen en tips voor afvallen met diabetes.
Doorgaan naar artikel »

Cholesterol Te Hoog? 4 Voeding Tips voor Cholesterol Verlagen

Veel Nederlanders hebben last van een te hoog cholesterol, maar desondanks weten mensen er maar weinig van af. Dit zal ik in dit artikel proberen te verhelpen. Ik zal je uitleggen wat cholesterol precies is, waarom een te hoog cholesterol zo ontzettend slecht is, en hoe je met voeding je cholesterol kunt verlagen!
Doorgaan naar artikel »

Wat is BMI? BMI Berekenen & Waarom BMI niet alles zegt

Hier lees je alles over ondergewicht en overgewicht: we hebben het namelijk over BMI. Wat is Body Mass Index en wat kun je met een BMI-waarde? Ik leg je precies uit wat BMI is en wat een gezond BMI is. Lees hier hoe je je BMI naar beneden kunt krijgen en of het daadwerkelijk alles zegt over je gezondheid!
Doorgaan naar artikel »

Detoxen (Ontgiften): Wat Is Het Precies + 4 Detox Tips

Detoxen of ontgiften zijn termen die je waarschijnlijk wel eens gehoord hebt, maar wat houdt dit nou precies in? In dit artikel lees je wat detoxen precies is, hoe het in zijn werk gaat, en wat de gezondheidsvoordelen ervan zijn. Daarnaast vind je hier 4 tips over hoe je gezond en effectief kan ontgiften.
Doorgaan naar artikel »

Is Ontbijten Gezond? 7 Tips Voor een Gezond Ontbijt

Ontbijten is iets wat iedereen eigenlijk hoort te doen, maar wat niet iedereen doet. Er wordt tegenwoordig steeds meer gespeculeerd of ontbijten écht zo gezond en belangrijk is. Belangrijk is dat een ontbijt vers is, gezond en natuurlijk lekker. Met deze 7 tips voor een gezond ontbijt kom je al een eind op weg!
Doorgaan naar artikel »