Crash Dieet

13 Nadelen / Gevaren van een Crash Dieet: Niet Doen

Een crash dieet klinkt jou misschien als muziek in de oren. Toch is het absoluut niet aan te raden en zelfs gevaarlijk. Waarom, dat lees je in dit artikel!
Doorgaan naar artikel »
Het crash dieet, ongezond?

Crash Dieet, Wel Of Niet Doen? De feiten!

Het klinkt aardig toch? Binnen een week vijf kilo afvallen met een crash dieet. Dit heeft ook gevolgen voor je lichaam. Mocht je het overwegen? Lees dit!
Doorgaan naar artikel »
Het Yoghurt Dieet Schema

Yoghurt Dieet Schema

Bekijk hier het yoghurt dieet schema. Hier staat voor vijf dagen verteld wat je wel en niet kan eten met een aantal aandachtspunten.
Doorgaan naar artikel »
Het Soep Dieet

Soepdieet Schema, 7 Dagen

Het soepdieet is naast het ziekenhuisdieet erg populair. Dit dieet volg je telkens 7 dagen, niet langer! Dit dieet is niet het best, maar mocht je hier aan willen deelnemen, dan is het slim om dit artikel te lezen. De nadelen van dit dieet, recepten, het dieet zelf en dingen die je niet moet vergeten vind je hier!
Doorgaan naar artikel »
Het Ziekenhuis Dieet Schema

Het Ziekenhuisdieet en hoe je tot 8 kilo per maand kunt afvallen

Het ziekenhuisdieet is een echt crash dieet waarbij je op korte termijn veel gewicht probeert te verliezen. Kun je hiermee de gewenste resultaten behalen, maar nog belangrijker, kun je op je nu behaalde gewicht blijven? In dit artikel lees je alle ins en outs en de voordelen en nadelen van het ziekenhuisdieet!
Doorgaan naar artikel »
Afvallen Met Het Fruit Dieet

Fruitdieet Schema Voor 8 Dagen

Een fruitdieet is de meest "gezonde" variant van een crash dieet. Het is namelijk veel minder slecht dan de andere crash diëten en makkelijker vol te houden. In dit artikel wordt de basis van een fruitdieet beschreven, een voorbeeld gegeven van een fruitdieet schema voor 8 dagen en verdere informatie over dit dieet.
Doorgaan naar artikel »